Prepoznajte ženu koja će vam zakomplicirati život

by | 11 srpnja, 2011

Stručnjaci su analizirali mnoge tipove žena, ali sada su na red došle one najgore – Feminus Obnoxium, poznatije kao rospije. Prepoznajte znakove i pobjegnite na vrijeme jer vam život uz nju neće biti nimalo lak.

Za razliku od zanovijetala i diktatorica, koje imaju čak i neke pozitivne kvalitete, ove žene čisto su zlo i u potpunosti će vam zakomplicirati život.

Nije im stalo ni do koga, osim do sebe, ne mare hoće li na putu do uspjeha nekoga povrijediti, one jednostavno moraju dobiti sve što žele i učinit će to na sve moguće načine. Što je najgore od svega, čak i onda kada su njihovi zahtjevi ispunjeni, neće se zaustaviti jer nikada nisu zadovoljne.

Ako ste se slučajno spetljali s ovakvim čudovištem, ali još uvijek sumnjate, znakovi koje navode na stranici askmen.com mogu vam pomoći da prepoznate spada li u tu kategoriju.

● Egocentrična je
Jedina osoba na svijetu koja joj nešto znači je ona sama. Svi ostali samo su topla tijela koja se nađu na njezinom putu. Samo njoj se događaju tragedije, jedini osjećaji o kojima treba brinuti su njezini. Takva žena radije će otići na manikuru nego u bolnicu posjetiti vašeg bolesnog oca.

Takvo ponašanje nitko ne bi trebao tolerirati, pogotovo ne dobar muškarac, koji je idealna žrtva.

● Stalno kritizira
Žena koja voli imati kontrolu želi posramiti svog partnera. Sve će učiniti da se muškarac osjeća nesposobnim, ubit će mu samopouzdanje i on će zatim raditi sve što ona poželi. Za nju ništa nije dovoljno dobro i zato će vas kritizirati zbog svega, jer ste vjerojatno jedina osoba koja je uopće sluša.

● Ima hladno srce

Nikada ne plače i nikada ne pokazuje emocije. Gleda samo kako će nekoga iskoristiti, a nije joj problem ni povrijediti ljude. Hladna je i odlučna u svojim namjerama, koje često nemaju veze s etikom. Manipulatorica je i nikada, ali nikada nećete upoznati njezinu nježnu stranu.

● Očekuje tretman poput kraljice
Riječ je o ženama koje su zapravo razmažena derišta i odbijaju odrasti. Bila je obožavana dok je bila dijete i od malih je nogu naučila dobiti sve što želi. Kao odrasla smatra da i dalje sve mora biti kao prije.
Očekuje da je muškarac vozi, očekuje poklone i svu pažnju muškarca s kojim je u vezi. Puna je zahtjeva i nikada ne sluša potrebe i želje drugih. Nema lijeka za takvu osobu, ona je jednostavno tako programirana.

● S ljudima postupa kao da su smeće
Vjeruje da su luksuzni tretmani rezervirani samo za nju, te uopće nema poštovanja prema ljudima koji neke stvari čine za nju. Neljubazna je prema onima koji rade na šalteru, bezobrazna je prema konobarima… Ne doživljava ih kao ljudska bića nego kao robote koji su tu kako bi joj bili na usluzi i obraća im se svisoka. Nema suosjećanja prema siromašnima niti prema bolesnima. ‘Sami su si krivi’, tako to objašnjava sebi i drugima. Loše govori i o drugim ženama, makar kritizira način na koji pričaju ili se odijevaju.

● Šefuje bez prestanka
Misli da muškarci postoje da bi njoj služili, a to pogotovo misli za onog muškarca s kojim je u vezi. Očekuje da partner radi sve ono što ona ne želi raditi, stoga stalno šefuje, da bi dokazala svoju moć, ponekad čak i bez posebnog razloga, samo zato što može.

● Ponižava vas u javnosti
Kao što ne mari za osjećaje drugih, tako ne mari ni za osjećaje svog partnera. Štoviše, on joj dođe kao vreća za udaranje. Ide toliko daleko da ga ponižava pred prijateljima, obitelji, kolegama…

● Flertuje s drugim muškarcima
Najžalosnije od svega je što ima muškaraca koji toleriraju ovakve stvari. Takva je kakva je, flertuje s drugim muškarcima i što sad… No, ona to radi čak i pred svojim partnerom jer nema granice kad odluči privući pažnju. U stanju je ići toliko daleko da će, kako bi izazvala ljubomoru i reakciju, uspoređivati partnera i druge muškarce.