POZNATE DAME SAVJETUJU VAM kako doživjeti brutalni seks!

by | 5 lipnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Od Rihanne do Dite Von Teese, zvijezde s vama dijele svoje male “prljave” tajne za kvalitetan seksualni život.

Sofia Vegara
Zvijezda serije “Modern Family” smatra kako je povezanost na emotivnoj razini nužna za kvalitetan seksualni život. “Ključ dobrog seksa jest u tome da oba partnera budu ono što jesu i da su spontani. Zaboravite na egzotične poze, ključ zajamčeno dobrog seksa leži u zaljubljenosti u tu osobu. Ne može jednostavnije.”

Will Smith
Glumac je ljubitelj igranja uloga – doslovce! Ponekad čak nosi i svoj kostim iz filma “Hancock”! “Ponio sam odijelo doma i moja žena i ja ga katkad koristimo. Samo po kući. To je sjajno.”

Scarlett Johansson
Scarlett to voli raditi u autima. “Volim seks u autu. Kada sam u zaista nepriličnom stanju uma i želim nešto ludo i perverzno, to je stražnje sjedište.”

Rashida Jones
Rashida za vas ima jedan vrlo bitan savjet ako razmišljate o seksu s bivšim partnerom. “Mislim kako je to dobra ideja ako znate da ih više nećete vidjeti ili ih opet zvati. Ako je to seks s bivšim uz nadu da nije gotovo, zeznuli ste se. Seks s bivšim također je dobra ideja kada postoji neki nedovršen posao, kao na primjer kada je to seks iz suptilne mržnje, ili dopusti-mi-da-ti-pokažem-koliko-sam-naučila-u-prethodnih-nekoliko-godina seks.”

Rihanna
RiRi je nesumnjivo jedna od najvećih seks-bombi glazbene estrade, ali ovoj pjevačici sigurnost je na prvome mjestu! “Uvijek koristite kondom”, savjetuje ona.

Patrick Dempsey
Patrick smatra kako je najbolji začin dobroga seksa malo kvalitetnog udaranja po guzi. “To su male stvari – čak i udaranje po guzi tu i tamo!”

Paris Hilton
Paris Hilton voli kostime. “Uvijek će mi se svidjeti frajer u uniformi. Vrući policajac je izvrstan izbor. Osobito ako ima plave oči, lijepo lice i čvrste trbušnjake.”

Megan Fox
Zanosna crnka smatra kako ključ dobrog seksa leži u samopouzdanju. “Kad ste seksualno samopouzdani, to se jednostavno luči iz vaših pora, a dolazi iz shvaćanja kako je žena ta koja ima moć jer mi imamo vagine. Ako ste u heteroseksualnoj vezi i žensko ste, pobjednica ste.”

Martha Stewart
Martha Stewart to, čini se, voli prljavo, jer naglašava važnost osobne higijene. “Uvijek se okupajte prije i poslije”, njezina je preporuka.

Kim Cattrall
Nekima omiljena, a za neke pretjerana “Samantha” tvrdi kako je za dobar seks partneru potrebno pokazati koliko to zaista želite. “Budite uporni koliko god možete i zabavite se najbolje što možete. Najbolji način da se izvrsnom ljubavniku pokaže poštovanje jest reagiranje na njegov dodir. Ovo je najveći dar koji žena može dati muškarcu, kao i iskustvo koje nju samu najviše oslobađa.”

Kate Beckinsale
Kate ima savjet za sve one koji su u vezama na daljinu. “Kada smo razdvojeni, koristimo web-kamere. On mi daje naredbe, recimo kao što je ona koju bih odjeću trebala nositi…”

Jessica Alba
Jessica Alba smatra kako se ne treba bojati osude društva. “Ne mislim da je djevojka drolja ako uživa u seksu. Mogu prakticirati seks za jednu noć, i ja sam onaj tip djevojke koji ujutro gleda i misli, ‘Moraš li zaista biti ovdje?'”

Jennifer Lopez
J. Lo ima važnu poruku za sve muškarce, a ona glasi – budite pažljivi prema ženskim bradavicama! “Žene ne vole kada im bradavice vrtite kao radio-postaje. Muškarac misli, ‘Oh, ona uživa,’ ali ona misli, ‘Bože, molim te prestani!'”

Eva Longoria
Prelijepa Eva tvrdi kako ključ dobrog seksa leži u… upoznavanju samih sebe! “Nisam uživala u seksu sve dok nisam počela masturbirati. Prije toga zaista nisam bila seksualna. Svoj prvi vibrator kupila sam prije nekoliko godina. Šteta je što to nisam otkrila ranije. Sada poklanjam zečeve-vibratore svim svojim prijateljicama. Vrište kada ga otpakiraju. Najbolji poklon koji im mogu darovati je orgazam.”

Gwyneth Paltrow
Poznata glumica smatra kako je seks najbolji način da stanete na kraj svađi sa svojom boljom polovicom. “Svaki par se svađa, ali umjesto da idete kući i vrištite, derete se i izazovete veliku svađu sa svojim dečkom – učinite suprotno. Ako se osjećate ljutito, priđite mu s ljubavlju, i oralno ga zadovoljite.”

Heidi Klum
Krije li slavna manekenka divlju stranu? “Neki ljudi više vole eksperimentirati u krevetu, a drugi su dosadniji. Ako ste divlji i ludi, pokažite to kako bi druga osoba bila svjesna da imate male vražje rogove koji povremeno dolaze do izražaja. Dobro je katkad uložiti trud u sređivanje, učiniti nešto izvan očekivanja.”

Eva Mendes
Eva Mendes preporučuje seks na različitim mjestima! “Seksala sam se u svih 50 država. Dosta toga dogodilo se na proputovanju na kojem sam bila kad sam bila mlađa. Možda je to zbog svježeg zraka.”

Angelina Jolie
Angie predlaže seks za vrijeme trudnoće. “Sjajno je za seksualni život. Jednostavno vas čini puno kreativnijima, pa se zabavite.”

Cameron Diaz
Cameron voli kada muškarac preuzme kontrolu. “Ja sam prije svega na životinjskoj razini – nešto kao, ‘Tresni me u glavu i prebaci me preko ramena. Ti muško, ja žensko!’ Volim fizički kontakt, uvijek moram dodirivati svog ljubavnika. On tu nema pravo izbora.”

Dita Von Teese
Ljubiteljicu buruleske uzbuđuje S&M! “Malo laganog vezanja i udarac-dva po guzi će me zadovoljiti.”