5 poza za masturbaciju koje će produbiti vaš orgazam

by | 31 svibnja, 2024
poze za masturbaciju

Masturbacija je vrlo važna kad je u pitanju seksualno zdravlje, a ove masturbacijske poze učinit će proces posebno zanimljivim.

Postoji puno različitih položaja pogodnih za masturbaciju. Ali malo ljudi shvaća da postoji i dosta položaja u kojima žene mogu masturbirati te na taj način doživjeti i različite vrste orgazama. Naravno, ako želite uključiti seksualne igračke, to će samo poboljšati iskustvo. Ovih pet poza pružit će vam fantastičan orgazam i vrlo rado ćete ih ponavljati.

Uzbudljive poze za masturbaciju

Doggy poza za masturbaciju

Ovo nije samo izvrstan položaj za seks već i za vrijeme masturbacije. Osovite se na ruke i koljena, a zatim uspostavite ravnotežu na jednoj ruci. Stimulirajte klitoris drugom rukom dok ne postignete orgazam. Ako volite analnu penetraciju, ova se poza može pokazati fantastičnom uz pravi lubrikant.

Poze za masturbaciju: lotos

Sjednite uspravno na krevet i dodirnite stopala. Raširite noge u položaj leptira jer to donosi zdravu napetost mišićima zdjelice. Stimulirajte se dok ne doživite orgazam i vjerojatno ćete uvidjeti da je ovo jedan od najboljih položaja za masturbaciju za žene.

poze za masturbaciju

Kaubojka

Ovaj položaj stimulira klitoris kao nijedan drugi. Ovdje u akciju stupaju klitoris i stidne usne kad prijeđete preko jastuka ili bilo kojeg drugog predmeta koji trlja o vulvu. Slobodno koristite seksualne igračke i zabavite se.

Poze za masturbaciju: Čučanj

Ova poza za masturbaciju idealna je ako imate dobru snagu nogu. Otvara vaš vaginalni kanal ako želite penetraciju dok masturbirate. Orgazam u ovom trenutku može biti intenzivan i zasigurno nećete požaliti što ste ga probali.

Ležeći na trbuhu

Lezite ravno na trbuh i kad postavite ruku za masturbaciju, primijetit ćete da će vam se kukovi rotirati i trljati o vašu ruku. Ovdje težina vašeg tijela pritišće klitoris uz krevet ili sofu na kojoj ležite.

Pročitajte: Znate li da postoje namirnice koje možete jesti za bolji orgazam i užitak? 

Foto: YakobchukOlena, golubovy iStock/Getty Images Plus via Getty Images