Povećajte libido i uživajte u seksu

by | 13 siječnja, 2015

Ako ste jedna od onih žena koja seks ne prakticira baš često i koja je zabrinuta da će potpuno izgubiti želju za njim, ne očajavajte, jer ima nešto što možete poduzeti i promijeniti trenutačnu situaciju.

seks

Svakodnevni pritisci modernog života i stres su razlozi zbog kojih mnogi parovi gube naklonost i seksualno uzbuđenje koje su nekoć osjećali jedno za drugog.

Aktivan i zdrav seksualni život ima fizičke i emotivne benefite koji utječu na cjelokupno zadovoljstvo i dobrobit. Međutim, kada jedno drugog počnete uzimati zdravo za gotovo, sva ljubav i uzbuđenje brzo nestaju, zajedno s vašim seksualnim životom.

Ipak, postoje načini kako povećati libido i uživati u više seksa s partnerom.

Pokazujte mu svoju naklonost

Više fizičkog kontakta s partnerom pomoći će vam da probudite i pojačate želju koju osjećate jedno prema drugom. Češće dodirivanje, milovanje i ljubljenje pomoći će vam u jačanju libida.

Vodite računa o sebi

Ako se pobrinete za svoje tijelo, osjećat ćete se bolje, zdravije, samopouzdanije i poželjnije. Žena sa samopouzdanjem uvijek privlači muškarce, pa ćete tako ponovno osvojiti svog muškarca. Redovno vježbanje odličan je način za održavanje kondiciju i budete zdravi.

Prestanite pušiti

Pušenje smanjuje razinu estrogena kod žena i dugoročno ima loš utjecaj na libido.

Redovno vodite ljubav

Redovni seksualni odnosi povećavaju proizvodnju testosterona, hormona koji je odgovoran za libido i kod muškaraca i žena. Znanstveno je dokazano da što više vodite ljubav, seksualni nagon će vam biti jači.

Izvor: Life Content