Potvrđena nova sezona serije koja je uzdrmala internet, evo što se zna

Sex/Life će doživjeti i drugu sezonu, na veselje mnogih

by | 28 rujna, 2021

Nakon što je gledatelje ostavio spuštenih vilica, Netflixov hit “Sex/Life” konačno je potvrdio da je druga sezona na putu. Bez obzira na to jeste li tijekom dana proždrli svaku epizodu ili vam se radnja nije skroz svidjela, činjenica je ta da niste ostali ravnodušni.

Tako je bilo i s nekoliko tisuća gledatelja i gledateljica koji su snimali svoje reakcije na “scenu iz tuša” (da vam baš ne upropastimo ako još niste počeli gledati), a Sex/Life je objavio vesele vijesti o sljedećoj sezoni podijelivši montažu reakcija obožavatelja, uz natpis: “Jeste li spremni za još? Sex/Life će se uskoro vratiti”, glasila je objava na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sex/Life (@sexlife)

Iako nema novih scena niti najave iz nove sezone, doznalo se nedavno da je najmanje 20 milijuna ljudi premotalo scenu kako bi pogledali lik Adama Demosa, Brada, u svlačionici, a 67 milijuna kućanstva pogledalo je ovu seriju.

Što se zna o drugoj sezoni serije “Sex/Life”?

Rečeno je da će se glumačka ekipa kakvu poznajemo vratiti u show, a Sarah Shahi ponovila je svoju ulogu Billie Connolly. Mike Vogel će biti njezin suprug Cooper, Adam Demos kao bivši ljubavnik Brad, a Margaret Odette kao najbolja prijateljica Sasha.

Pročitajte više… Zvijezda serije “Sex/Life” glasno pobija zastarjele stereotipe o majčinstvu i seksualnosti

Sarah je vijest podijelila na Instagramu nedugo nakon što se Netflix oglasio, rekavši obožavateljima: “Part deux uskoro dolazi… Hvala onima koji su nas doveli do ovdje.” Njezin partner u stvarnome životu, Adam, također je izazvao reakciju obožavatelja komentirajući njezin post: “Yeeeeeeeah baby”, uz obavezne emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Shahi🧿 (@sarahshahi)

Osim toga, jedino se zna da će se emitirati negdje u 2022. godini, no točan se datum ne zna. Iako su napisali da će “uskoro”, vjerujemo da nas čeka najmanje pola godine znatiželje.

 

Foto: Netflix