Vježbajte jogu i time donirajte te pomozite Ukrajini

by | 9 ožujka, 2022
joga

Pomoć Ukrajini uistinu dolazi sa svih strana i u ovim trenucima angažirali su se apsolutni svi kako bi pokazali dobro srce te pomogli ljudima koji su morali napustiti svoj dom, brojnim obiteljima, djeci…

Tako se pomoć Ukrajini pruža i na području joge. Jučer, na prvom satu u suradnji sa @spanda.institute ljudi iz Portugala, Hrvatske, Italije, Njemačke, Grčke, Velike Britanije, Slovenije, Saudijske Arabije i SAD-a sudjelovali su u akciji te kroz sat joge koji je održala @ninavukas.yoga sav prikupljen prihod donirali humanitarnoj organizaciji “Choose love”. Zajedno su skupili oko 560 eura, a organizacija je izravno posvećena pomoći izbjeglicama te pružanju vitalne pomoći i usluge onima koji su još u Ukrajini ili onima koji bježe iz zemlje, kao što je hitna medicinska pomoć, hrana, sklonište, odjeća i slično.

Od jučer, dakle, počevši od 8. ožujka na Međunarodni dan žena pa sve nadalje svakog tjedna održavat će se satovi temeljeni na donacijama, a svakog tjedna donirat će se drugoj odabranoj nevladinoj organizaciji ili izravno obitelji kojoj treba pomoć.

Pročitajte: Organizacije preko kojih možete pomoći i donirati Ukrajini

Sljedeći sat održat će se u petak, 18. ožujka u 06:30 GMT (7:30 CEST) kada Gea @gea.yoga održava sat pod nazivom “Deep Roots”. Možete se pridružiti tečaju putem ZOOMA uživo ili dobiti naknadnu snimku.

Pročitajte: Kako si pomoći ako trenutačno osjećate strah i beznađe?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Vukas (@ninavukas.yoga)

Izvor i foto: Instagram; Pexels