Kylie Jenner otkrila svoj trik za prikrivanje tamnih podočnjaka – postao je viralan

Trik koji funkcionira

by | 19 siječnja, 2022

Tko god da se susreo s problemom podočnjaka, bilo da su podbuhli ili tamni, zna koliko je teško prekriti ih šminkom, a posebno riješiti ih se u potpunosti.

No, u širokom svijetu korektora i colour correcting korektora postoje i oni koji vam mogu pomoći uvelike sanirati taj problem, posebno ako koristite dobre tehnike. Neki od naših favorita kada je u pitanju nanošenje šminke dolaze s Tik Toka, kao što je i trik za konturiranje koji koristimo svakodnevno, ili kako postići tri puta više volumena u visokom repu, no kada pričamo o podočnjacima, naišli smo na jedan koji smo jedva čekali isprobati.

Budući da colour correcting korektori imaju smisla, no rijetko i dobru prekrivnu moć, na Tik Toku se pojavio trik u kojem pomoću rumenila možete iskorijeniti svoje tamne podočnjake. Avonna Sunshine, koja je snimila video, inspirirana je make-up artistima Kylie Jenner koji koriste ružičasti puder kako bi postigli savršeni look.

@avonnasunshine What do you think? #makeuphack#lovegrows#makeup ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Na jednoj strani lica pokazuje kako izgleda gotov make-up i rekreira ga na drugoj strani umakanjem spužvice u ružičasto rumenilo te ga fiksira puderom za setiranje. Uklanja višak pudera i spužvicu lagano pritišće na okoloočno područje, nakon čega je rezultat instantni. Vrijedi pokušati, zar ne?

Foto: Rich Fury via Getty Images