Kako rekreirati viralni trik za frizuru s 3 puta više volumena u visokom repu?

Brzo i učinkovito

by | 18 siječnja, 2022

Društvene mreže mogu biti carstvo dobrih, ali i loših savjeta, no činjenica je da otkako je njih, informacije su nam puno dostupnije nego inače.

Posebno su dragocjeni savjeti stručnjaka koji svoje znanje nesebično dijele sa svojom publikom. Beauty svijet je posebno u fokusu, a dominirati je počeo otkako je TikToka s vrlo kratkim i jednostavnim trikovima za postizanje željenog izgleda. Frizure su svakako jedan od traženijih pojmova kad je pretraga beauty trikova u pitanju te, priznajemo, i mi volimo znati kako postići još veći volumen kose nego što imamo, čak i ako je samo riječ o visokom repu.

Visoki rep je frizura koju obožavamo u bilo koje doba dana i može se primijeniti baš za svaku priliku. No ako ovaj put ne želite samo zalizati kosu, već dobiti i na volumenu, vrijeme je da bacite oko na ovaj viralni trik koji je podijelio jedan od najpoznatijih celebrity frizera, Chris Appleton. Riječ je o visokom repu uz koji vaša kosa izgleda kao da ima tri puta više volumena – bez brige, vrlo je jednostavna za napraviti. Sve što vam treba jesu dvije gumice za kosu i malo spretnosti.

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

 

Foto: fizkes via Getty Images