Planirajte listopad za posjet najljepšim hrvatskim jezerima

by | 11 rujna, 2023
plitivička jezera promo cijene

Tradicionalni promotivni tjedan Nacionalnog parka Plitvička jezera održati će se od 1. do 8. listopada 2023. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta.

A javnost očekuju i posebne cijene ulaznica za promotivni tjedan. Imat ćete priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po povoljnim cijenama kada jesenski dani okupaju Plitvička jezera najljepšom paletom boja koje daju poseban ugođaj šumama, jezerima i slapovima.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 10 € (75,35 kn), za studente 6,50 € (48,97 kn) i djecu (7-18 god.) 4,50 € (33,91 kn).

Ulaznice je obvezno kupiti online te je preporuka da unaprijed odaberete jedan od programa posjeta ili preuzmete aplikaciju kako biste što bolje isplanirali svoj posjet.

U aplikaciji imate mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj.

Zaljubljenici u prirodu također će imati priliku odmoriti u jesenskoj idili jedan ili više dana uz posebne ponude jesenskih aranžmana u hotelima Jezero i Plitvice smještenim u srcu Parka.

U Ličkoj kući, jednom od najpoznatijih restorana u Nacionalnom parku Plitvička jezera, imate priliku uživati u zdravim, mirisnim i vješto pripremljenim jelima koja će upotpuniti vaše neprocjenjivo iskustvo. Ovaj restoran predstavlja pravo gastronomsko blago obogaćeno povijesnim i kulturnim bogatstvima Like.

Više od samo usputne stanice na putu prema moru, Lička kuća postaje nezaobilazno odredište na kojem možete kušati rapsodiju okusa i okrijepiti dušu i tijelo.

Ako se uputite natrag prema moru, svakako svratite u Restoran Borje. Uz tradicionalno kiselo mlijeko i domaću štrudlu, ovaj restoran nudi i ostale gastronomske delicije koje smo pripremili povodom promotivnog tjedna.

Pročitajte: Digitalni detoks za samo ovoliko minuta dnevno može značajno poboljšati vaše zdravlje 

Foto: Instagram, @plitvicelakesnp