Peloton se udružio sa Spotifyjem! Rezultat? Odlične playliste za vježbanje

Ako vam nedostaje nove glazbene kulise, ovo je savršena poslastica za vas

by | 17 studenoga, 2021
Odlične playliste za trening

Neovisno o tome što vježbate i koliko intenzivno, velike su šanse da imate slušalice u ušima. Glazba je vrlo važan faktor u motivaciji, ali i održavanju ritma. Iako vjerojatno imate najdraže albume koje slušate kad vježbate ili najdraže playliste, sigurno vam ponekad treba “nešto novo”.

Pročitajte više… Kako vježbati kad imate pretrpan raspored?

Peloton, jedna od najpopularnijih fitness tvrtki, sada se udružila sa Spotifyjem i postala središnje mjesto Workout Huba na ovom popularnom streaming servisu, koji imaju čak sedam različitih playlista za različite i popularne vrste aktivnosti. One uključuju trčanje, trening snage i jogu, što vam već sad ukazuje na to koliko je glazba šarolika.

Fitness brend sada ima svoju posebnu “policu”, zvanu Curated by Peloton, koja prikazuje sedam popisa za reprodukciju njihovih instruktora svjetske klase i popularnih fitness disciplina, koji uključuju Running by Peloton, Tunde Oyeneyin’s Playlist, Strength by Peloton i još puno toga.

Pročitajte više… Ovaj Spotify kviz pomaže vam u stvaranju savršene playliste za vježbanje

Ovi odabrani popisi za reprodukciju stvarno su odlično “namješteni” za svaki trening, a ako nemate pojma otkuda biste krenuli jer ne prepoznajete njihove instruktore, možete pronaći vlastitu glazbu rješavajući kviz, a glazba seže od popa do reggaea, ovisno o tome što i sami odaberete.

Postavite odlična pitanja – od toga kakvu motivaciju želite, kakvu fitness odjeću volite i koji tip treninga vam danas odgovara – i dobijete svoga instruktora ili instruktoricu. Nama je za danas ispala Ally Love i, moramo priznati – odličan pogodak!

 

Foto: iStock/Getty Images Plus via Getty Images