Peloton i Ryan Reynolds brišu tragove reklame s Chrisom Nothom nakon optužbi za seksualni napad

Treća žena optužila je zvijezdu serije "Seks i grad" Chrisa Notha za seksualno zlostavljanje

by | 18 prosinca, 2021
Peloton i Ryan Reynolds brišu tragove reklame s Chrisom Nothom

Peloton i Ryan Reynolds uklonili su sav sadržaj povezan s njihovom viralnom reklamom s Chrisom Nothom nakon što ga je više žena (trenutačno je riječ o trima ženama koje se međusobno ne poznaju) optužilo za seksualni napad.

Svi kanali na društvenim mrežama Pelotona su u četvrtak, 16. prosinca, izbrisali svako spominjanje njihovog oglasa s Nothom. Reynolds, koji je za reklamu dao glas, također je uklonio svoju objavu.

U izjavi za US Weekly, Peloton je naveo: “Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svjesni ovih navoda kad smo predstavili Chrisa Notha u našem odgovoru na ponovno pokretanje HBO-a. Kako želimo saznati više, prestali smo promovirati ovaj video i arhivirali povezane postove na društvenim mrežama.”

Peloton je brzo reagirao nakon priloga koji je objavio The Hollywood Reporter, u kojem dvije osobe tvrde da ih je Noth silovao. Jedna od žena, koja se u priči zvala Zoe, opisala je kako ju je Noth navodno “silovao s leđa” nakon što su se upoznali 2004. godine. Zoe je tvrdila da se nominirani za Zlatni globus “nasmijao” kada je zatražila da stavi ” kondom” tijekom bolnog susreta.

Pročitajte više: Poznati fitness brend postao viralan nakon smrti lika iz “Seksa i grada”

Druga žena, kojoj su dali ime Lily, objasnila je da je upoznala Notha dok je radila u noćnom klubu u New Yorku 2015. Nakon što je otišla u stan poznatoga glumca, Lily je tvrdila da je plakala tijekom prisilnoga odnosa. Noth, koji je u braku s Tarom Wilson od 2012., navodno je Lily rekao da je brak laž te da monogamija nije stvarna.

Treća žena je nova žrtva, koja je izjavila kako ju je napao u restoranu, no uspjela se izvući prijedlogom da idu kod njega doma, nakon čega je pobjegla i prestala mu se javljati.

Glumac je opovrgnuo optužbe, rekavši: “Optužbe protiv mene koje su iznijele pojedinke koje sam upoznao godinama, čak i desetljećima prije, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana – ne uvijek znači ne – to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni.”

Noth je ponovio svoju ulogu Mr. Biga tijekom premijere filma “And Just Like That…” 9. prosinca, gdje su obožavatelji vidjeli kako lik umire nakon srčanog udara. Smrt, na koju je utjecao g. Big koji je vježbao na Peloton biciklu, izazvala je bijes među dugogodišnjim gledateljima, a Peloton je ubrzo snimio i reklamu u kojoj daje svojevrstan odgovor na cijelu situaciju.

Nama je drago i da su obrisali reklamu, kao i da se nisu pravili da se nikad nije dogodila – mnogi bi brendovi, a i osobe, mogli nešto naučiti iz ovoga.

 

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images Entertainment via Getty Images