Oysho ima novu sportsku kolekciju za ljeto 2023. – i baš je chic

Idealna za jogu ili pilates

by | 28 srpnja, 2023
odjeća za trening

Oysho predstavlja svoju novu sportsku kolekciju za ovo ljeto!

Visoke temperature i ljetni godišnji odmori možda nisu najveća inspiracija za održavanje fitness rutine, no jedan pogled na novu Oysho kolekciju sportske odjeće mogao bi osigurati onaj mali push koji često trebamo.

Kolekcija Comfort dizajnirana je kako bi pružila najveću udobnost i odgovarala treningu koji zahtijeva veliko istezanje i slobodno kretanje, poput joge ili pilatesa.

sportska odjeća

Nova sportska Oysho kolekcija sadrži sve duljine tajica – od dužine do gležnja do kratkih hlačica, kao i kombinezone, majice bez rukava i sportske grudnjake s križnim naramenicama na leđima za srednju potporu, omogućujući neograničeno kretanje.

Za ovo ljeto, kolekcija Comfortlux sadrži odjevne predmete jednostavne estetike u neutralnim nijansama, uključujući i detalje s 3D obrubom u bijeloj kako bi doista bili istaknuti.

Kolekcija, u kojoj se Oysho odlučio za korištenje recikliranog poliamida, izrađena je od tkanine visoke čvrstoće s UPF 40+ zaštitom od sunca.

odjeća za trening

Osim sportske odjeće za trening, kolekcija sadrži i stvari poput prostirke za jogu, joga kocke i elastične trake, a tu su i detalji kao što su fitness torbe i sportske čarape.

Cijelu kolekciju provjerite ovdje.

Foto: PR