Novi Oysho komadi odjeće za jogu i pilates pristaju uz tijelo poput druge kože

Zahvaljujući novoj tehničkoj tkanini s efektom svile

by | 27 siječnja, 2022
odjeća za jogu

Oysho predstavlja svoju novu inovativnu tehničku tkaninu Silky Feeling: extra tehničku kolekciju za discipline poput joge i pilatesa.

Zahvaljujući svojoj tkanini s efektom svile izrađenoj od vrlo finih niti, Silky Feeling u potpunosti se rastegne, pristaje uz tijelo poput druge kože te jamči maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.

Struktura tkanine je također prozračna, neophodna za vježbanje stilova kao što su Vikram joga ili pilates sa spravama. Također ima UPF40+ zaštitu od sunca za one koji odluče vježbati na otvorenom.

odjeća za jogu

Silky Feeling idealna je kolekcija za sve one discipline koje zahtijevaju visoku fleksibilnost i što više rastezljive odjeće. Zato, za ovu novu sezonu, kolekcija sadrži nove osnovne stilove za udobno uživanje u seansama joge i pilatesa.

Uz tajice visokog struka do gležnja koje se svojim visokim usponom savršeno prilagođavaju tijelu i sportski grudnjak, Oysho proširuje liniju dodavanjem pripijene majice s ugrađenim grudnjakom s inovativnom spojenom košaricom koja prekriva cijeli prsni koš, pružajući dodatnu potporu tijekom treninga.

odjeća za jogu

Kolekcija je dizajnirana novim neutralnim tonovima uključujući tamnoplavu, sivu, kaki i toffee kao i crnu.

Oysho također ima Oysho Train with Us, besplatni kompletan online program sa satovima joge, fitnesa i trčanja tako da možete trenirati kad god želite. Oysho Train With Us nudi opsežan tjedni raspored s novim satovima, učiteljima i posebnim predavanjima za sve razine.

odjeća za jogu

odjeća za jogu

odjeća za jogu

https://www.youtube.com/watch?v=g19atERZWo0&ab_channel=OYSHO

Sve komade iz nove Oysho kolekcije za jogu i pilates možete pogledati u galeriji:

 

Foto: PR