OVO SU SEKS-POZE KOJE SU POPUT FITNESSA za rješavanje masnoća oko struka

by | 30 rujna, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Teretana je ionako dosadna, a ništa ne može zamijeniti komfor našeg doma, čak i kada je tjelovježba u pitanju.

Ako ste svjesni činjenice da morate skinuti nekoliko kilograma, a nikako se ne možete nagovoriti na uobičajene fitness gnjavaže, probudite strasti među plahtama i fokusirajte se na poze kojima ćete učvrstiti mišiće i sagorjeti hrpu kalorija.

Veza će vam procvijetati, a tijelo izgledati bolje no ikad! Jesmo li spomenuli da nas seks oslobađa stresa?

Misionarska poza

Vjerovali ili ne, poza koja je na glasu kao najdosadnija pri vrhu je popisa onih koje sagorijevaju kalorije, barem kad su muškarci u pitanju. Na kraju krajeva, ova poza za dečke je poput nabrijanih sklekova pri kojima rade baš svi mišići.

Pseći stil

Strastvena poza troši hrpu kalorija, a dok muškarcima rade ruke, trbuh i stražnjica, žene će lijepo učvrstiti bedra.

Klupica

Poza u kojoj žena leži na leđima i podiže kukove prema partneru dok joj on klečeći prilazi sprijeda. Ako za ovu pozu inače koristite jastuk ispod guze, preskočite ga i dopustite mišićima da rade.

Žena u mostu

(Fleksibilna) žena spušta se u most, dok muškarac kleči ili stoji ispred nje. Ne moramo ni objašnjavati zašto je ova poza izuzetno zahtjevna i fantastičan oblik tjelovježbe.

Muškarac u mostu

On se podiže u most, a žena sjeda na njega i igra se nastavlja. On vježba cijelo tijelo, a žena sagorijeva puno kalorija i učvršćuje guzu i noge.

Stojećki

Pri pozi u kojoj muškarac stoji i podiže ženu oko struka oba partnera moraju dati sve od sebe i tako se dobro preznojiti na zabavan način.

Obrnuta kaubojka

Ova poza nije zahtjevna za muškarce, ali je za žene koje moraju dati sve od sebe kako bi u klečećem položaju i pod pravim kutom zadovoljile partnera koji leži.

IZVOR: 100POSTO.HR