Ovo su najčešće seksualne maštarije modernih žena

by | 7 studenoga, 2015

Nemaju samo muškarci “prljave” misli, već se vatrenoj koloni pripadnika jačeg spola pridružuje i veliki broj žena.

ThinkstockPhotos-158052891

Naime, nisu samo frajeri željni seksa i kaosa pod poplunima, već i žene podjednako osjećaju potrebu za ludostima u svoja četiri zida. A o čemu suvremene dame najčešće maštaju? Iznenadit ćete se.

1. Savršen ljubavnik
Jedna od najčešćih ženskih maštarija je seks s privlačnim i strastvenim muškarcem koji zna zadovoljiti ženu kao nitko drugi. U toj maštariji muškarac može biti njezin partner, potpuni stranac, prijatelj, kolega ili neka poznata slavna osoba.

Seksi stranac
Većini žena sviđa se ideja da se upoznaju s tajanstvenim seksi strancem s kojim će imati divlju seksualnu avanturu i kojeg nikada više poslije toga neće vidjeti.

Partner
Mnoge žene maštaju o svojim partnerima, ali to ostaje tajna maštarija, zato što one maštaju o nečemu što je totalno suprotno od stvarnosti. Ako je njihov partner pažljiv i nježan, žene maštaju o divljem seksu s njim i obrnuto.

Kolega, prijatelj, bivši
Žensko maštanje o zgodnom bivšem, kolegi, prijatelju, pa čak i dečku najbolje prijateljice je sasvim normalna stvar.

Slavna ličnost ili celebrity zavodnik
Ako nije Brad Pitt, može biti George Clooney… Svaka žena je bar jednom poželjela da se njihove zavodničke sposobnosti s ekrana prenesu u spavaću sobu.

2. Strasni trio
Seks utroje nije samo popularna muška maštarija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u mašti.

Trojac s dva muškarca
Kao što bi muškarci željeli dobiti svu pažnju od dvije žene, tako bi žene željele biti između dvojice muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj maštariji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresirani samo za ženu i za to kako će ona biti zadovoljena.

Trojac s muškarcem i ženom
Za razliku od muške maštarije u kojoj dvije žene podjednako sudjeluju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj maštariji muškarac je pasivni sudionik ili promatrač, i ne obraća puno pažnje na drugu ženu, kako bi se izbjegao osjećaj ljubomore.

3. Dominacija
Seks u kojem je jedan partner dominantan je maštarija mnogih žena.

Muška dominacija
Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu nestati. Gotovo svaka žena imala je maštariju o takozvanom “sigurnom silovanju”.

Ženska dominacija
Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele preuzeti kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock