Ovim je ljudima najteže reći “oprosti”

by | 21 travnja, 2020

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka uvijek smatraju da su u pravu pa kad u rijetkim situacijama priznaju da su pogriješili ili da su nekoga povrijedili, najviše strahuju od toga da će se morati ispričati.

Kako piše Your Tango, ovi znakovi zodijaka najteže kažu “oprosti” drugima.

Bik

Bikovi slove za najtvrdoglavije, stoga zbilja ne čudi što su oni na vrhu ovog popisa. Samo priznavanje činjenice da je u krivu Biku izuzetno teško pada, a kada dođe vrijeme za ispriku, oblijeva ga hladan znoj. Bikovi sebe vide kao vođe i vrlo moćne osobe, stoga smatraju da priznavanje pogreški umanjuje njihov autoritet.

Vodenjak

Za Vodenjake isprika također označava slabost jer smatraju da su u nju uvijek uključene emocije. Zato Vodenjaci u tim trenucima pronalaze razne načine da zaobiđu ispriku i stvari riješe na hladan i neosoban način.

Škorpion

Škorpioni smatraju da ispričavanje otkriva njihovu ranjivost, koju svim snagama pokušavaju sakriti. Kad im netko ukaže na to da su u krivu, Škorpioni će to shvatiti osobno i najvjerojatnije će se naljutiti i smatrati da ta osoba kuje urotu protiv njih iako u gotovo svakom slučaju to nije istina.

Foto: Unsplash

IZVOR: RTL.HR