Ovi horoskopski parovi predstavljaju savršen spoj za brak i dugu vezu

by | 25 rujna, 2020

Svaka duga, stabilna i zdrava veza temelji se na odanosti, iskrenosti, otvorenoj komunikaciji i volji za radom na istoj.

To znaju svi odrasli i zreli ljudi, no neki od njih reći će vam da je za ljubav ipak potrebno više. Potrebna je ona, teško opisiva, iskra, čiji izvor neki ljudi pronalaze u zvijezdama. Kako biste provjerili kompatibilnost između dva znaka najčešće je dovoljno gledati i u položaj Mjeseca i Sunca te u sedmu i osmu kuću u natalnoj karti. Naravno, kompatibilnost određenih znakova nije jamstvo uspješnog i dugog braka, no često će biti velika pomoć. U nastavku vam donosimo horoskopske znakove koji u paru čine savršen spoj za brak.

Ovan i Lav

Iako će mnogima na prvi pogled ovaj spoj biti čudan jer su oba znaka duboko usmjerena na sebe, ovi vatreni znakovi toliko su dobar par da mogu “trajati” do kraja života. No bez obzira na fokus koji vječito stavljaju na sebe, Ovan i Lav bit će jedno drugome velika podrška. Oni znaju kada trebaju podržati drugu stranu, na koji način to učiniti i nikada im nije teško podijeliti svoje “mjesto na tronu”.

Vaga i Blizanci

Ova dva zračna zraka poznaju jedno drugo na način na koji ih nitko drugi ne zna, a kada se jednom zaljube, to traje vječno. Ono što ih povezuje je intelekt, neovisnost, šarmantnost te želja za vezom, ali i strah od vezanja. Baš zbog toga, ova dva znaka jedno će drugome davati potrebnu slobodu bez stvaranja sumnje i ljubomore. Veza između njih prepuna je novih ideja, humora i dubokoumnih razgovora. Njihova velika razlika je u tome što su blizanci često “razbacani” u milijun različitih smjerova, dok vaga teži jednostavnosti. No unatoč tome, oni omogućuju stvoriti balans koji cijene više od ičega.

Strijelac i Vodenjak

Strijela i Vodenjak predstavljaju horoskopske znakove kojima je brak najmanje bitan. No bez obzira na to, oni skupa čine par koji će trajati vječno, a nikakav papir nije im potreban kao dokaz za to. Ovi ljubitelji slobode zajedno mogu stvoriti neobičan život prepun avantura. Oboje trebaju vrijeme za sebe, žudeći u isto vrijeme za osobom koja će ih shvatiti. Oni su pravi znak da vatra i zrak mogu napraviti ogromnu eksploziju, osobito kada je u pitanju seksualnost.

Foto: Nathan Dumlao/Unsplash