Ova regenerirajuća krema obećava poboljšati prirodnu kovrčavu kosu

by | 26 kolovoza, 2021
kovrčava kosa

Kovrčava kosa jedna je od najzahtjevnijih, i to vrlo dobro znaju sve vlasnice šarmantnih, valovitih uvojaka. Ovakva kosa zahtijeva pažljivu njegu (o kojoj više možete pročitati ovdje), stoga ne čudi da na tržištu postoji gomila proizvoda namijenjenih isključivo kovrčavoj kosi, kao ni to da se s vremenom pojavila i metoda brige o kovrčavoj kosi pod imenom curly girl method, o kojoj smo vam i mi pisali ovdje.

S obzirom na to da se mi u redakciji Ljepote&zdravlja često susrećemo s kozmetičkim novitetima, dužnost nam je i upoznati vas s jednim proizvodom koji mnogo obećava. Riječ je o Cotril Curl Cream, blago hidrirajućoj i regenerirajućoj kremi koju smo pronašli u ponudi Salona Premium. Ova krema obećava dati više defnirane, meke i jasne kovrče te pomoći u poboljšavanju prirodne kovrčave kose, povećavajući memoriju kovrčavog oblika kose.

njega kovrčave kose

Kad je riječ o sastojcima, Cotril Curl Cream sadrži keratin amino kiseline koji je zadužen za jačanje i restrukturiranje vlasi, suncokretovo ulje hidrira i njeguje, ulje avokada hidrira i njeguje, baš kao i ulje jojobe. Curl Cream se koristi tako da se ravnomjerno raspodijeli na vlažnu i sušenu kosu, a potom se ne ispire već se nastavlja sa sušenjem i oblikovanjem. Cijena mu je 110 kn, a možete ga pronaći na webshopu Salon Premium.

Foto: Tatyana Maximova/iStock via Getty Images Plus, PR