Oskarovka Brie Larson snimila je trening nakon četiri mjeseca pauze i podsjetila nas na ono bitno

by | 3 kolovoza, 2020

Brie Larson, poznata glumica i Oskarovka, na svom je YouTube kanalu podijelila rečenice u kojima su se mnogi pronašli. Naime, Larson je priznala kako nije vježbala od početka pandemije, što vremenski stane u otprilike četiri mjeseca.

No umjesto priče o krivnji i nedosljednosti, fanove je podsjetila na to da uvijek budu iskreni sami prema sebi te da uzmu predah kad osjećaju da ga trebaju. Dodala je kako je njezin cilj vratiti se svojoj fitness rutini, no bez žurbe i preskakanja koraka. Osim priče o iskrenosti, priznanju te prihvaćanju vlastitog tijela, Larson je u novom videu pokazala vježbe kojima je odlučila započeti vraćanje u kondiciju. U tome joj je pomogao njezin dugogodišnji trener Jason Walsh.

“Moja je namjera ne povratiti za vrijeme ovih vježbi”, rekla mu je kroz šalu Larson te je dodala kako je prošlo puno vremena od posljednjeg treninga i kako želi biti iskrena prema sebi te potpuno svjesna trenutačne situacije. Trening su započeli vježbama za zagrijavanje, a neke od njih su bočni iskorak, sumo čučnjevi te istezanje kralježnice u ležećem položaju.

Desetominutno vježbanje pretvorilo se u sat i pol dug trening snage s vlastitom težinom. “Jako dugo nisam osjetila svoju smrtnost u ovolikoj mjeri”, našalila se Larson u jednom trenutku. No s obzirom na dugu pauzu i njezine komentare na vlastitu kondiciju, moramo priznati da se odlično snašla. Cijeli video možete pogledati u nastavku te joj se, ako se usudite, pridružiti u vježbi.

Foto: Instagram