Osam poza koje jamče orgazam

by | 26 veljače, 2016

Žudite za orgazmom koji ćete pamtiti? Evo prijedloga! Biranje pravih poza donosi odlične užitke i jamči zadovoljstvo na najvećoj razini. Žensku intimu i zadovoljstvo u krevetu bitno je podići na visoku razinu, a ovih osam poza pružit će vam užitak i zajamčeni orgazam. Zanima vas koje su to? Krenimo …

ThinkstockPhotos-56569243

G-stručnjak

Kada ležite na leđima s nogama koje su podignute na partnerova ramena, to zateže vaše vaginalne mišiće i omogućava da vaš muškarac ima bolji pristup G-točki. Uz to, obavezno malo podignite bokove. Šoa to znači? Lakše postizanje nevjerojatnog orgazma!

Doggy style

Svima poznata poza – a za lakše postizanje orgazma pomozite same stimulirajući svoj klitoris. Uz partnera koji je iza vas, to će biti savršena kombinacija za veliki O!

Kaubojka

Mnogim ženama omiljena poza, zbog lakoće i mogućnosti kontroliranja ritma. Međutim, vaš partner u ovoj pozi može imati veliku ulogu – pružajući podršku svojim rukama, može pružiti manje stresa vašim nogama, a to će vas dovesti do lakšeg vrhunca. A to želimo, zar ne?

Obrnuta kaubojka

Vi na njemu? Vjerujemo da vam je situacija itekako poznata. Ova poza odlična je iz razloga jer je na vama da kontrolirate ritam i uskladite se onako kako vama odgovara. Dodatan bonus je to što ovom pozom možete odgoditi partnerov vrhunac i uživati do postizanja svog orgazma točno onoliko koliko želite!

Misionarska poza

Mislite da je misionarska poza jedna od onih “običnih” i “isfuranih”? Onda je ne poznajete dovoljno… Promjenjivi kut nogu u ovoj pozi dovoljan je za postizanje zadovoljstva u krevetu koji će zaludjeti svaku ženu. Isprobajte, eksperimentirate!

Uzdignuto na laktovima

Osim što on ima fantastičan pogled na vas, uzdignute guze još ćete više osjetiti svaki njegov pokret. Za intenzivniji osećaj, stavite jednu nogu na njegovo rame. Orgazam zajamčen!

Jedno prema drugom

On sjedi, savijenih nogu, oslanjajući se odostraga na svoje ruke i podlaktice. Isto radite vi okrenuti prema njemu. Ova poza ima veću mogućnost povezivanja upravo zbog toga što ste okrenuti jedno prema drugome i gledate se. Svaki put kada osjetite partnerove pokrete, bit ćete bliže postizanju orgazma!

X-faktor

Rotirajući svoje tijelo u stranu iz misionarske poze, tako da vaša tijela naprave slovo X, partner će lagano skliznuti preko vas – i to na način da mu zdjelica ostane na istom mjestu, a udovi se pokreću. Ova poza je totalna hot senzacija za one hrabre, a ženi može pružiti odličan užitak!

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock