Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu

by | 12 lipnja, 2015

Psiholozi su otkrili vezu između omiljenih boja i uzoraka seksualnog ponašanja. Iako ćete možda reći kako nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i shvatit ćete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira.

seks-1

Evo kakvi ste u seksu:

1. Crvena

Crvena boja simbolizira strast, a to je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju uživati u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom spolu. Spoje li se dvije osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentirati i isprobavati nove stvari u krevetu.

2. Žuta

Ako vam se sviđa žuta, to znači da kontrolirate svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete ni preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.

3. Zelena

Nježni ste i osjetljivi kada je riječ o seksu. Žena koja voli ovu boju učinit će sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će imati razumijevanja i spremno će ispuniti želje svoje partnerice. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su vjerni.

4. Plava

Za obožavatelje plave, seks je umjetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac pažljivo istražuje tijelo žene i sluša njezine potrebe. Žene uživaju u predigri koliko i u činu seksa. Velikodušne su i nježne.

5. Ljubičasta

Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brine hoće li im se pokvariti frizura, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obvezi.

6. Siva

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivu boju. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im je teško vezati se. Za njih seks nije uzbuđenje već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu s osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

7. Ružičasta

Ljubitelji ružičaste su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što namjeravaju pružitu. U seksualnom smislu su nezrele i vole se poigravati s muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju skloni su čestom mijenjanju partnerica i rado će se upustiti u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

8. Narančasta

Osobe kojima je narančasta omiljena, vole ostvariti svoje seksualne maštarije. Sklone su “prljavim” šaputanjima i poticanju partnerove mašte. Predigra i nježnost su im važan dio seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim spolom, teško će to priznati sebi. Nije im problem odglumiti orgazam.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock