Novi proizvodi Dr.Murada

by | 16 lipnja, 2015
Predstavljamo Vam tri nova proizvoda dr. Murada koji su već stekli svoju reputaciju u svijetu, a sigurni smo da će pronaći svoje obožavatelje i u Hrvatskoj.
​Serum Invisiblur™ Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++  (527 kn)oduševit će vas svojom jednostavnošću proizvoda 3 u 1. Anti-age serum stimulira kolagen, smanjuje bore a ujedno matira kožu i prekriva nepravilnosti. Preporuča se kao visoka zaštita od sunca te štiti od UVA i UVB zraka.
invisiblur_flawless
Još jedan novi proizvod, Rapid Collagen Infusion for Lips (195 kn) također ima više učinaka, a glavni mu je zadatak povećati volumen usana što i radi pomoću ekstrakta gorušice koji potiče mikrocirkulaciju. Osim volumena, serum za usne i pojačava prirodnu crvenu boju usana, pruža potrebnu hidrataciju i djeluje anti-aging.
LIps maeamor
U Youth Buider liniju došla je i nova obnavljajuća krema za ruke Rejuvenating AHA Hand Cream (228 kn) , a posebna je po svojim sastojcima od kojih ističemo glikolnu kiselinu za intenzivnu eksfolijaciju i obnovu te hijaluronsku kiselinu iz gljive Tremella fuciformis koja pruža intenzivnu hidrataciju i pomlađuje vaše ruke.
ZA WEBSHOP CATEGORY bodycare

Tagovi: