Havaianas su omiljene japanke i ovog ljeta!

by | 30 srpnja, 2015

Havaianas, najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, ovog ljeta je pripremio još jedno iznenađenje – ‘Candy‘ boje, kojom je ponovno uveo najnovije trendove u modi. Inspirirani vama i vašim načinom života, ovi modeli se mogu kombinirati uz bilo što, bilo gdje i bilo kada. Poštivajući svaku različitost koja iz toga proizlazi, ‘Candy’ japanke dolaze u tri različita modela: Top, Slim i Slim logo, a na vama je da odaberete koji vam najviše odgovara. Svi modeli dolaze u duginim bojama te s ovim modelima možete stvoriti pravu odjevnu harmoniju.

Havaianasice, osim što su hit svakog ljeta, one su toliko udobne da ih se može nositi cijeli dan, u svim prilikama. One pristaju svakoj odjevnoj kombinaciji, lagane su, udobne, praktične i kao stvorene za sve fashionistice koje ih bez  problema mogu ukomponirati u svoj svakodnevni stil. I ovom kolekcijom, Havaianas se potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavnim detaljem vrućih ljetnih dana, s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta. Širok izbor modela i boja zadovoljit će potrebe i najizbirljivih kupaca.

Havaianas priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume.