BIONSEN vam donosi svježinu japanskih dijamanata!

by | 14 lipnja, 2015

Bionsen je zaštitni znak za kozmetiku na bazi japanske termalne vode i Spa minerala. Ovaj brend je izuzetno cijenjen zbog svoje linije dezodoransa koji istovremeno njeguju kožu i štite je od neugodnih mirisa, a pritom su potpuno sigurni za zdravlje jer ne sadrže štetne sastojke. Nježna formula bez parabena i aluminijevih soli ne začepljuje pore, omogućava koži da diše te je idealna za svakodnevne rituale njege i higijene. Zahvaljujući prirodnim mineralima koji učinkovito neutraliziraju bakterije odgovorne za neugodne mirise, Bionsen dezodoransi pružaju dugotrajan osjećaj svježine i neodoljivo prozračan osjećaj na koži.
Stanovnici Japana prepoznali su blagotvorna svojstva minerala pa ih već stoljećima koriste u svojim kupkama kako bi svojoj koži pružili kvalitetnu njegu. Spa minerali, kakvi se koriste u Bionsen dezodoransima, mogu se naći i u japanskim vulkanskim lječilištima, a uključuju: cink, bakar i mangan.

Bionsen dezodoransi su dermatološki testirani, hipoalergeni i pogodni za mirisnu njegu čak i najosjetljivije kože. Dostupni su u nekoliko oblika i pakiranja:

  • Bionsen Deo Spray, Pump Spray (bez plina), Stick i Roll-On – nježnog, ugodnog mirisa, pružaju pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa, dok Spa minerali umiruju i štite kožu od iritacija.
  • Bionsen Deo Total Body – 100% prirodni dezodorans bez alkohola, parfema ili konzervansa koji se može nanositi na cijelu površinu tijela, a kristali u doticaju s vodom učinkovito neutraliziraju neugodne mirise, bez narušavanja prirodne ravnoteže kože.

Bionsen dezodoranse potražite u dm prodavaonicama po preporučenim cijenama: 24,90kn (Spray, Pump Spray, Roll-On); 32,90kn (Stick) i 34,90kn (Total Body).