Njegove seksualne maštarije

by | 16 veljače, 2011

ZAR NE BI BILO SJAJNO KADA BISTE MOGLI ČITATI NJEGOVE MISLI I OTKRITI SVE ONE UVRNUTE STVARI KOJE ON POTAJNO ŽELI ISPROBATI U KREVETU, KAO I ONE KOJE ZAISTA NE DOLAZE U OBZIR? AKO PAŽLJIVO PROUČITE OVU LISTU DESET POTAJNIH MUŠKIH ŽELJA, SIGURNI SMO DA ĆE VAM STVARI POSTATI MNOGO JASNIJE

Sastavljanje “all-inclusive” liste seksualnih iskustava, koje gotovo svaki muškarac želi doživjeti, iskreno govoreći, potpuno je nemoguće. Mnogo je lakše napraviti popis stvari koje muškarci ne žele. Tu listu pronaći ćete u našem tekstu. Primijetili ste da je kratka? Nikakvo čudo: svaki prosječan muškarac želi većinu standardnih seksualnih iskustava (tako su i postali klišej!). No, to ne znači da su žene osuđene samo na gimnastičke i akrobatske vještine da bi zadovoljile muškarca. Postoje brojne situacije u kojima bi muškarci htjeli sudjelovati. Neke od njih će se i vama svidjeti…

Spori seks
Muškarci se često žale na to da seks ne traje dovoljno dugo. Možda će vas to nasmijati, ali to je istina. Muškarci žele predigru, baš kao i žene, i uživaju u odnosu koji se prekida, pa ponovo počinje, prekida i počinje… i tako satima. Znate, to je ona vrsta seksa koja nema za cilj brzi orgazam. Većina muškaraca preferira sporo osvajanje vrha.

Seks usred noći
Muškarci sanjaju (i doslovno!) da ih žena počne dodirivati dok spavaju i tako inicira seks. A onda se stvari razvijaju u smjeru oralnog seksa, nakon kojeg žena zauzima pozu na partneru i sporo ga dovodi do vrhunca! U tehničkom smislu, većina muškaraca bit će potpuno probuđena, ali i omamljena. Zapravo, doživjet će to kao da istovremeno sanjaju o seksu i zaista vode ljubav!

Komplicirani seks i rat s odjećom
Odavno vrijedi mišljenje da muški svijet očekuje da žena, čim partner poželi seks, istog trenutka ostane bez odjeće. E, pa, nije tako! Muško uzbuđenje obično raste dok se bore sa zatvaračima, gumbićima, najlonkama, silnim trakama i naramenicama… Još je uzbudljivije ako se ispod odjeće ukaže neko krajnje neočekivano donje rublje – posebno ako odražava potpuno drugu prirodu žene od one koju prezentira odjećom. Razumijete?

Seks s preciznim uputama
Muškarcima je zaista stalo da partnerica doživi orgazam. Zapravo, oni su s vremenom postali gotovo patološki zabrinuti da mnoge žene ne doživljavaju vrhunac ili da ga lažiraju. Zato, za ime boga, recite im točno što želite! Muškarci su napokon shvatili da nešto što djeluje kod jedne žene možda ne djeluje kod druge. Osim toga, ono što je ženu zadovoljilo prošle noći možda neće biti dovoljno dobro za tjedan dana. Muškarci se uglavnom vode ženskim uzdasima, koji baš i nisu uvijek pouzdani pokazatelji stupnja zadovoljstva. Dakle, pričajte i zahtijevajte – naravno, maznim i seksi glasom – što, kada i kako želite.

Seks bez opterećenja, a možda i značenja
Za solo muškarca, seks na odmoru (ljetovanju) je najvjerojatnije seks sa ženom koju nikada više neće vidjeti. Takvoj ženi on može prezentirati uljepšanu sliku o sebi, i to u svakom smislu: od posla kojim se bavi i novca koji zarađuje do filmskih uspjeha u ljubavnom životu. Te laži nemaju značenje, jer više neće vidjeti tu ženu, a i ona vjerojatno više neće htjeti vidjeti tog muškarca. Dakle, radi se o seksu bez opterećenja, možda i značenja, ali baš takav odnos nekako više ispunjava muškarce od seksa u vezi koja vodi nečemu. Zaključak: muškarci vole taj oblik intenzivno romantične veze na kratke staze i žele proživjeti iste osjećaje sa ženom koju vole (a da pritom ne moraju kupovati kartu za neku super destinaciju!)

Seks sa ženskim superherojima
Možda nećete vjerovati, ali neki muškarci se dive (i sanjare o) ženama, filmskim i stripovskim heroinama. Muška fascinacija ženskim superherojima nije samo zbog toga što su te žene stvorene s takvim naglašenim proporcijama (čitaj: oblinama), prema kojima Barbie djeluje slabašno, već zato što te žene projiciraju snagu i samouvjerenost, a istovremeno se nalaze u nekoj nevolji. Ponekad im je potrebno da ih izbave baš muškarci koji o njima sanjare. Sjajna stvar je u tome što svaka žena iz stvarnog života može postati superheroj – samo treba biti jaka i sigurna i pokazati muškarcu da joj je potrebno ono što joj on može pružiti. Kožna odjeća pripijena uz tijelo i čizme do bedara uvijek su dobrodošli detalji!

Retro seks
Prije čuvene liberalizacije seksualnih sloboda, seks možda nije bio toliko zabavan i stvar o kojoj se otvoreno pričalo (a i radilo!), ali svakako je bio važan segment života. Današnja dostupnost svega vezanog za seks, uključujući brojne mogućnosti interneta, oduzela je nešto bitno. I tako se osjeća i razmišlja svaki muškarac, iako to neće otvoreno priznati u mješovitom društvu. Dakle, ponovo se cijeni “retro” seks, naravno, u vezi. Dakle, pričekajte svog muškarca uz sentiš glazbu, bocu vina, u maloj crnoj haljini, s biserima oko vrata i u staromodnom donjem rublju.

Seks u vlaku
Moguće je da ovu maštariju ne dijele baš svi muškarci. No, ideja je u tome da muškarac upozna privlačnu ženu npr. u vlaku, očijuka s njom satima, a onda da se zajedno vrate u njegov kupe (spavaća kola) i strastveno vode ljubav cijelu noć dok vlak klopara po tračnicama.

Seks rimskih careva
Vjerojatno vas neće šokirati spoznaja da muškarci vole da ih žene služe. Oni bi rado ležali na kauču, pijuckali vino dok ih žena hrani grožđem, ili sirom, ili pilećim bocama, ili svime navedenim, i ispunjava svaku njihovu želju i hir (kao što je promjena sportskih programa), a pritom izvodi različite erotske točke. Podsjeća li vas to na život rimskih careva? Samo bez trovanja i ubojstava.

Neobuzdani seks
Nema veze je li odnos ekstravagantan, uz primjenu seksi igračaka i električnih pomagala, ili je
nježan i suptilan, za muškarca ne postoji ništa uzbudljivije od žene koja se potpuno oslobodi predrasuda. Štoviše, ako se ženi nakon seksa tresu koljena, ili gleda partnera s izrazom zahvalnosti i čuđenja, on je u ekstazi.

5 stvari koje možete zaboraviti

1. Seks s mliječnim proizvodima
Muškarci misle da to žele, žene misle da muškarci to žele, i na fotkama to još i izgleda seksi. No, u stvarnosti, šlag/jogurt/mlijeko, toplina tijela i muški “istaknuti” dijelovi nikako se ne slažu.

2. Seks u kabini zrakoplova
Seks na 10.000 metara visine možda djeluje egzotično, ali muškarci znaju koliko je teško precizno piškiti na toj visini, a kamoli nešto drugo. Bljak!

3. Orgije
Ovo možda zvuči uzbudljivo u teoriji i možda djeluje u nekoj zemlji maštarija, ali ako biste proveli neko vrijeme u svlačionicama nekog sportskog kluba, shvatili biste koliko su muškarci sramežljivi kada je u pitanju pokazivanje njihove “opreme”. A još kada bi morali upotrijebiti tu “opremu” pred drugim muškarcima… Nema šanse!

4. Seks na plaži
Pijesak/šljunak i genitalije nikada nisu dobra kombinacija. Kraj priče!

5. Seks na motociklu/autu/skuteru/biciklu
Iako nije potpuno fizički nemoguće, ovo iskustvo svakako spada u kategoriju teških i bolnih. Čak ni
oralno zadovoljavanje, osobito za vrijeme vožnje, ne djeluje dovoljno sigurno, niti privlačno.