Tri odlična hita koja bingamo već sljedećeg mjeseca!

by | 26 veljače, 2022

Teško je zapravo odabrati samo jedan film ili seriju iz Netflix produkcije koja nas je oduševila, jer popis je beskonačan i samo sve više raste! Ovaj streaming servis s vremenom postaje sve bolji, a većini i najomiljeni jer opuštanje uz njega tijekom večeri mnogima je omiljena aktivnost nakon napornog radnog dana ili jednostavno samo vikendom kad se želite u potpunosti opustiti. Nova godina započela je pregledom svih Netflix noviteta koji dolaze ove godine, pa sada polako, iz mjeseca u mjesec, očekujemo upravo to. Uskoro nam stiže i ožujak, a to znači da slijedi nova runda novih odličnih naslova koji će zaokupirati našu pažnju!

Priznajemo, mi ga jednostavno obožavamo, a svaka nova sezona omiljenih serija ili film koji jedva čekamo pogledati samo je dokaz koliko veliku ulogu ima Netflix u našim životima!

Pročitajte: Imamo popis najboljih filmova koji dolaze na Netflix u 2022., evo malog pregleda!

The Weekend Away (Vikend u Hrvatskoj)

Nakon što joj najbolja prijateljica nestane tijekom izleta u Hrvatsku, Beth pokušava otkriti što se dogodilo. No svaki trag otkriva nove, uznemirujuće obmane. Ovo je jedan od dugoočekivanih Netflix filmova koji se snimao na lijepoj našoj Hrvatskoj obali, a snimljen je prema istoimenom romanu – ovaj psihološki triler zapravo je adaptacija hit romana autorice Sarah Alderson.

Vrlo napeta priča koju stvarno jedva čekamo pogledati, a stiže vrlo skoro – 3. ožujka!

Pieces of Her

Od 4. ožujka na Netflix dolazi odličan TV misterij. Nakon što nasilni napad u njihovu gradiću razotkrije skrivene prijetnje i smrtonosne tajne, žena konačno poveže dijelove slagalice o mračnoj prošlosti svoje majke. U glavnim ulogama su Jane (Jessica Barden) i njezina majka (Toni Collette). Pogledajte fantastičan trailer za ovu seriju koja je snimljena prema predložu knjige krimića autorice Karin Slaughter!

Against the Ice (Protiv leda)

Danski i povijesni film, snimljen prema istinitim događajima, to jest danskoj polarnoj ekspediciji 1909. godine. Dvojica muškaraca traže izgubljenu kartu na golemom Grenlandu te se istovremeno moraju boriti za opstanak. Istinita priča o prijateljstvu, ljubavi i snazi druženja koja izaziva strahopoštovanje. Cijeli film sniman je na Islandu, a zbog nabijenih emocija i šokantne te napete priče sigurno će vas prikovati uz male ekrane. Pogledajte ga od 15. ožujka!

Izvor: Netflix, Youtube, @piecesofhernetflix