Na tržište je stigao puder koji njeguje kožu, daje srednje prekrivanje i zdravi sjaj

Skincare i make-up u jednom

by | 14 siječnja, 2022

Ono što većina nas želi je zdrava, sjajna koža, umjerenog sjaja – ona koja izgleda kao da smo upravo izašli s tretmana lica.

Shvaćamo, ne osjećamo se svi najbolje bez pudera i baš zato, u posljednjih godinu dana, porasla je potražnja za sjajnim puderima laganog prekrivanja ispod kojih nam koža diše. Potražnja je, naravno, rezultirala i pojavom takvog tipa pudera u sve većoj mjeri, pa ne čudi i da je Nars, kao jedan od brendova koji je poznat po svojim podlogama i rumenilima, lansirao Light Reflecting Foundation koji dolazi u prodaju 1. veljače.

Riječ je o puderu odlične formule, srednjeg prekrivanja i sjaja koji toliko želimo, bez da izgledamo masno. Budući da koristi fotokromnu tehnologiju, znači da će puder odlično izgledati na fotografijama, prilagođavajući se vašoj koži ovisno o tome koliko svjetla pada na nju.

Brend tvrdi da u periodu od šest tjedana čak možete vidjeti pomak na svojoj koži u kontekstu prirodnog sjaja i bez pudera zbog sastojaka za njegu kože koji se nalaze u formuli. U prijevodu, od ovog pudera dobivate skincare i make-up proizvod, na što se sve više obraća pažnja u beauty industriji. Kako piše Vouge, vlasnik brenda, Francois Nars, inspiraciju za stvaranje pudera pronašao je u svojoj majci kojoj je definicija ljepote uvijek bila minimalno šminke i sjajna koža.

Pročitajte: Najbolji puderi za setiranje uz koje šminka traje satima

Foto: PR, utkamandarinka via Getty Images