Puder o kojem svi pričaju samo najbolje, koristi i Kate Moss

Sjajna i zdrava kože

by | 6 siječnja, 2022

Kako bolje ući u novu godinu nego uz kampanju Kate Moss za Charlotte Tilbury i njen novi puder o kojem svi pričaju?

Teško da može bolje od toga, možda i zato jer smo od pamtivijeka veliki obožavatelji Kate Moss, a sve što smo probali od Charlotte Tilbury potpuno nas je izulo iz cipela. I nakon što se godinama radilo na novoj Charlotte podlozi, nova formula je napokon vani. Kao što joj i samo ime kaže, Beautiful skin foundation, riječ je o laganoj formuli koja ostavlja sjajni i zdravi finiš, bez da ga osjetite na licu. Odlično prekriva crvenila i mrljice, ali koža i dalje izgleda prirodno, te je nadogradiv od lagane do srednje prekrivne moći. Budući da sadrži hijaluronsku kiselinu i kompleks ruže, idealno će odgovarati suhom i normalnom tipu kože, pa čak i mješovitom, dok bi oni s masnim tipom kože vjerojatno morali posegnuti za puderom koji nije toliko sjajan i hidratantan.

Osim što ostavlja kožu vidno sjajnom, djeluje na nju i kao skincare, zbog čega koža čak i nakon skidanja pudera nije suha, već sjajna i hidratizirana. Dostupan je u 30 različitih nijansi zbog čega vjerujemo da ćete pronaći i onu za sebe. Mi smo svoju već naručili.

Kate Moss je čak i prije snimanja kampanje dobila puder na isprobavanje, te je oduševljena istim. „Jednostavan je za korištenje i zbog njega se osjećam ljepše i samouvjerenije svaki dan, a koža mi je predivna – zdrava i sjajna“, komentirala je na snimanju kampanje.

Foto: PR