Ljetni klasik: 10 najpostojanijih i najljepših bijelih lakova za nokte

Bezvremenska manikura

by | 4 kolovoza, 2023
Najbolji lakovi za ljeto 2023

Kromirani nokti i šareni dizajni noktiju iznimno su popularni ovih dana, ali jednostavna bijela manikura je bezvremenska. Tražite li novi bijeli lak, na pravome ste mjestu.

S toliko bijelih lakova za nokte, postoji puno pitanja koja možete postaviti kad pokušavate odabrati samo jedan: postoje li doista razlike u nijansama, koji su najdugotrajniji ili čiji će sjaj nakon par dana izblijedjeti. Doista nije lak odabir, no tu smo da vam pomognemo izabrati onaj najbolji za vas.

Za početak, najvažnija stvar na koju trebate obratiti pozornost kod kupnje blistavog bijelog laka za nokte je pigmentacija. Bogati pigment i boja koja ne ostavlja neželjene pruge je imperativ.

Bijeli lakovi za nokte mogu izgledati slično na prvi pogled, ali postoje na desetke različitih nijansi: od lakova s mliječnim finišom savršenih za glazed donut manikuru do jednostavnih bijelih idealnih za francusku manikuru. A tu su onda još i formule koje neke čine boljima (čitajte dugotrajnijima i postojanijima) od drugih.

Pročitajte: Ova boja laka za nokte najljepše ističe preplanulu put

Najbolji lakovi za ljeto 2023

10 najljepših nijansi bijelih lakova za nokte

Da bismo vam pomogli pronaći idealnu nijansu za vas i formulu koja će “izdržati” brčkanje u bazenu, složili smo popis deset najkvalitetnijih bijelih lakova za nokte.

Pročitajte: Volite li bijeli lak za nokte, obožavat ćete ove manikure

Foto: @opi.arabia, PR