Muškarci se nadaju da nećete primijetiti ove stvari tijekom odnosa

by | 22 siječnja, 2016

Muškarci nisu savršeni, i oni imaju svoje male tajne i nesigurnosti za koje se nadaju da ih nećete primijetiti.

83110503

1. Njegov izraz tijekom orgazma
Ovo je glavni razlog zašto često vole zaroniti svoju glavu u vaš vrat ili grudi kada imaju orgazam, jer njihovo lice izgleda kao da su zagrizli limun. To je definitivno nešto što nitko ne mora vidjeti.

2. Činjenica da neko vrijeme nije bio u teretani
Iskreno, većinu slobodnog vremena provode na piću s prijateljima ili gledajući nogomet, pa zato više nisu toliko u formi, a i bicepsi su im manji nego na fotografijama na društvenim mrežama.

3. Da se jako, ali jako trudi ne svršiti prije vremena
Ovo zapravo muškarci čine gotovo polovicu vremena tijekom odnosa, dok djevojke misle da uzdišu i stenju uslijed zadovoljstva. Ne, oni pokušavaju kontrolirati disanje i misle na nešto drugo kako ne bi završili sve prije vremena. Ponekad se i dosta trude oko oralnog seksa, samo da bi smanjili napetost.

4. Da ima problema s otkopčavanjem grudnjaka
Bez obzira na to koliko su grudnjaka otkopčali u svom životu, neki i dalje predstavljaju nepremostivu prepreku za muškarce. Stvari postaju dodatno napete ako se odluče to napraviti jednom rukom, samo da bi doživjeli neuspjeh i zamolili partnericu da se okrene ne bi li to napokon napravili kako treba, nakon nekih tridesetak sekundi demontiranja.

5. Da ima puno smeća ispod kreveta
Čim shvate da dolazi djevojka, mnogi muškarci brže-bolje sav nered iz sobe sakriju ispod kreveta, ili na mjestima za koja su sigurni da djevojka neće vidjeti. Zato ponekada inzistiraju na seksu s ugašenim svjetlima i postavljaju svijeće po stanu umjesto da uključe rasvjetu.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock