Muškarci otvoreno o očekivanjima u seksu

by | 23 veljače, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Suprotno popularnom vjerovanju, većina muškaraca ne sanja o akrobacijama u krevetu. Oni žele isto kao i mi: nježnost, radost, spontanost i ljubav…!

sex

Da bi vas još jednom podsjetili na glavne želje muškaraca u krevetu, popisali smo top devet najvažnijih kvaliteta za muškarce.

Tomislav – 24 godine

Želi: “Da ona preuzme inicijativu. Zadovoljstvo nam je napraviti prvi korak i uvijek će biti. Ali, nama je jako drago da osjetimo kako također to žena želi i ne oklijeva napraviti prvi korak u seksu.

Petar – 32 godine

On želi vidjeti lijepo donje rublje na djevojci. “Volim vidjeti lijepo donje rublje, svu tu čipku oko sebe, i zaista se divim i cijenim to, čak i ako će odmah biti skinuto i bačeno na pod.”

sex-2

Aleksandar – 25 godina

Želim predigru. Ne dozvolite da vas porno-industrija prevari. Zapravo, i tim ljudima također treba vremena da se zagriju prije seksa. Mi nismo roboti i također volimo nježnost. Spori seks je senzualni seks i puno je bolji od brzog seksa.”

Stjepan – 34 godine

On želi više spontanosti:”Bilo koji par, prije ili kasnije, zapadne u seksualnu rutinu, i to je jako tužno. Dakle, ne bojite se promijeniti poze u krevetu: Seks prije posla, seks bez penetracije ili, na primjer, seks na kuhinjskom stolu – jako su dobre opcije.”

Igor – 22 godine

On želi “prljave” razgovore. “Ako se ne usuđujete zvati ga pravim imenom u spavaćoj sobi, onda barem ne zaboravite poticati stenjanje i uzdahe, da možemo shvatiti kako smo na pravom putu.”

lips-839236_640

Andrej – 34 godine

Želi: čuti svoje ime. “Ništa ne laska muškarcu kao što je zvuk njegovog imena, izgovoren tijekom strastvenog seksa.

Zoran – 28 godina

Možete koristiti ovu tajnu u svoju korist. “On želi da žena bude otvorena za eksperimentiranje. Ako dijelim svoje maštarije s djevojkom, ili joj kažem što želim da isprobamo, nadam se će u najmanju ruku to uzeti u obzir.

Danilo – 37 godina

On želi: seks s humorom. “Ako seks nije dobar, onda postoje samo dvije opcije: dobar smijeh nad ovim sramom, ili da shvatite sve kao tragediju. Prvi jača odnos, drugi – uništava.

Marko – 34 godina

On želi: svoju partnericu dovesti do orgazma. “Za mene je to – pitanje časti. Dakle, molim te, reci mi što želiš u krevetu. Ja stvarno želim da budeš zadovoljena.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock, pixabay.com