MOJ PRVI PUT: MALO MI JE FRKA, ALI MISLIM DA U MOĆI…

by | 6 veljače, 2011

 

Kako uopće početi? Pitao sam iskusnije, ali kada sam čuo njihove savjete, odlučio sam ih ne poslušati. Najviše mi se svidio savjet da pronađem „neki svoj stil“. Uostalom, nisam se ja gurao na ovo mjesto. Zamolile su me urednice da probam, a moj avanturistički duh nije mogao reći povijesno “ne”. I eto, sad ni krive ni dužne, morate ovo čitati. Vidite da sam uzbuđen i da mi nije svejedno. Kažu da budem potpuno prirodan i da će me voljeti takvog kakav sam, ali nisam siguran. Žene su to…
Čitateljicama je potreban uvid u muški um. Muški stav i muški pogled na stvari. Ma nemojte? Ja da vam budem muško? Mene ste našle da odajem tajne i budem prokazan kao „njihov čovjek u našim redovima“? Naravno da hoću, i to vrlo rado! Izdajicu nitko ne voli, ali vidjet ćete da su podaci kojima ću vas snabdijevati vrlo zanimljivi, a često čak i upotrebljivi. Uglavnom će biti upotrebljivi onim ženama koje žele otkriti kako funkcionira isključivo moj um, ali spreman sam otići čak i na drugi kraj šanka ne bih li za vas saznao kako da provalite druge, često i bolje dečke.

Moram vam odmah reći moju najveću strepnju i brigu. Bojim se da vam ne stvorim osjećaj kakav imaju školska djeca koja sa sata vjeronauka odlaze na sat biologije. Baš kad su čuli da je sve nastalo jednim pokretom ruke Svevišnjeg, idućih 45 minuta netko im tvrdi da su stvari dosta komplicirane i, zapravo, sve je potpuno drugačije od onog što im maloprije rekoše. E, tako se i ja brinem da vam ne poništim sve ono što biste mogli pročitati na ostalim stranicama ovog cijenjenog časopisa. Kako da vam priopćim da nema veze koliko kalorija ste spalile tog popodneva? Kako da vam kažem da ja nisam, a vjerojatno ni bilo tko drugi, u stanju uočiti razliku između maskare A i maskare B? Moji „seksi“ savjeti na temu „kako da ga zadovoljite“ mogli bi se radikalno razlikovati od onoga što ćete kasnije pročitati. Gotovo sam siguran da nikad neću predlagati žvakanje kocki leda prije ljubljenja testisa, kao ni kupovinu jestivog donjeg rublja. Ali, ako hoćete moje mišljenje, moj (tupi) kut gledišta, tu sam i nemojte poslije kukati da vas nisam upozorio.

Pripremao sam se, radio sam svoju domaću zadaću. Ja svoju kolaboraciju sa „ženskim neprijateljima“ shvaćam ozbiljno i nisam ovdje došao nespreman. Ako ovdje zaribam, nemam pojma što ću. Moji me neće htjeti natrag, a vi ćete me sažvakati i ispljunuti. Vidio sam kako to rade ostali koji su svoj spol pretvorili u profesiju. Mogu vam reći da ima dosta truda i rada na tome da se postane profesionalni muškarac. Ja sam muškarac već duži niz godina (počasne oznake dodijeljene su mi još na samom rođenju), a još uvijek sam u amaterskoj kategoriji i nadam se da vam to neće smetati. Planiram da zajedno napredujemo. Tek za nekih godinu-dvije očekujem postati istinska faca u domeni iznošenja muškog stava u ženskom časopisu. Neću se smiriti dok me ne pozovu na neku dosadnu modnu reviju ili promociju nečega (nečega sa zakuskom, razumije se) s obrazloženjem: “To je onaj što mu žene slijepo vjeruju, a kad Ljepotu i zdravlje baciš naopačke na pod, otvori se uvijek na njegovoj kolumni, jer je tu najčešće izlizana. On ti je isto što i golotinja za muški časopis. Esencijalan je. Dajte mu svega duplo…”

Uh… Polako privodimo kraju ovaj „Prvi put“ i pojma nemam kako sam prošao. Odoh se istuširati, jer sam se svojski oznojio. Ogladnio sam! Eto, sad imaš moj broj pa se javi… Preporuči me nekoj prijateljici, slobodno… Bez obaveza.

AUTOR JE ČOVJEK OD KRVI I MESA

Potreban vam je uvid u muški um? Podaci kojima ću vas snabdijevati uglavnom će biti upotrebljivi onim ženama koje žele otkriti kako funkcionira isključivo moj um, ali spreman sam otići čak i na drugi kraj šanka ne bih li za vas saznao kako da provalite druge, često i bolje dečke