Mjesečni horoskop za travanj 2023. donosi nam astrologinja

by | 1 travnja, 2023
horoskop 2023

Mjesečni horoskop za travanj 2023. Bikovima donosi idealan period za ljubav, a Vodenjacima poslovni uspjeh. A što vas očekuje tijekom travnja? Provjerite u mjesečnom horoskopu koji nam donosi astrologinja Helena Cupać.

Mjesečni horoskop za travanj 2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je period u kojem ćete se maksimalno posvetiti karijeri i svojoj reputaciji, ali budite spremni i na kompromise koje ćete morati napraviti ako želite brže doći do rezultata. Mogući su sukobi u okviru obitelji. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom u prvoj polovici mjeseca je harmoničan, ali pripazite se provokacija od sredine mjeseca. Ako ste slobodni, očijukate s osobom vatrenog temperamenta i privlačite veliku pažnju. Moguće su glavobolje.

Bik

Dragi Bikovi, povoljni aspekti donijet će vam nekoliko tjedana predaha, odnosno ulagat ćete manje napora u radne obveze i s lakoćom premostiti prepreke. Ipak, posljednji tjedan mjeseca može donijeti izazovne kontakte s okolinom. Ako ste u vezi ili u braku, svaku vrstu nesporazuma možete razjasniti tijekom travnja. U odnos se vraća osjećaj bliskosti. Ako ste slobodni, druga polovica mjeseca vrlo je povoljna na ljubavnom planu. Pojačan apetit.

Blizanci

Dragi Blizanci, pritisak popušta i sada za vas slijedi jedan mirniji period na svim poljima. Fokusirani ste na financije i ovdje se javlja velika motivacija za poboljšanje. Međutim, očekuju vas troškovi na koje ne računate. Ako ste zauzeti, nešto ste povučeniji u odnosu na partnera, što bi moglo izazvati sumnju kod druge strane. Potrudite se to premostiti. Ako ste slobodni, skloni ste idealizaciji osobe praktičnog karaktera. Druga polovica mjeseca povoljna je za društveni život i samim time promjenu emotivnog statusa. Povedite računa o načinu prehrane.

Rak

Dragi Rakovi, pred vama je vrlo izazovan, dinamičan, ali i produktivan period. Zauzimate borbeni stav koji će povremeno izazvati neželjene reakcije okoline, što vas neće previše uznemiriti. U kontaktu s autoritetima budite oprezni, osobito u drugoj polovici mjeseca. Moguća je promjena položaja. Ako ste u vezi ili u braku, pripazite se svojih emotivnih reakcija koje sada mogu biti veoma burne i time izazivati razdor u relaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko bliskih ljudi, konkretno prijatelja, mogu upoznati osobu koja je materijalno orijentirana. Čuvajte se ozljeda.

Lav

Dragi Lavovi, preporuka je da u nadolazećim danima sputate svoje strahove i blokade koje se mogu javiti uslijed nestabilne poslovne situacije. Ne odgađajte obveze jer, osim toga što će se nagomilati, izazvat ćete nezadovoljstvo kod suradnika. Ako ste u vezi ili u braku, partner je zabrinut zbog osobnih financija i sad je na vama da pružite podršku. Ako ste slobodni, vaš fokus je isključivo na poslovnom segmentu i ostaje vrlo malo prostora za zadovoljstvo. Nervoza i nesanica.

Djevica

Drage Djevice, tijekom nadolazećeg perioda vi ćete se posvetiti svojim planovima i sigurno je da ćete veliku većinu i realizirati baš u travnju. Zbog nekih stavova možete se sukobiti s jednim od prijatelja, a preporuka je da ne ulazite u rasprave u većim grupama ljudi. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je stabilan i unosite strasti u odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka tijekom travnja mogu sresti sudbinsku osobu. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte: Ove horoskopske znakove očekuju kolosalne promjene u travnju

horoskop ovan

Vaga

Drage Vage, tijekom sljedećih nekoliko tjedana vi ćete biti izloženi pritisku od strane autoriteta, ali ćete istovremeno i sami napraviti pritisak na same sebe u želji da napravite korak dalje u karijeri. Moguće su nove poslovne ponude na samom kraju mjeseca. Ako ste u vezi ili u braku, partner će biti vrlo nervozan i na vama je sada da balansirate između svojih i njegovih potreba. Također, izbjegavajte ozbiljne teme. Ako ste slobodni, druga polovica mjeseca može donijeti ulazak u vezu s osobom na visokom položaju. Prekontrolirajte urinarni trakt.

Škorpion

Dragi Škorpioni, iza vas je vrlo buran period, u kojem ostavljate brojne krize i slijedi period regeneracije. Imate volju uzeti stvari u svoje ruke i izboriti se za svoju sudbinu, na poslovnom planu. Ako ste u vezi ili u braku, partner je sklon provokacijama i promjenama raspoloženja. Ne padajte na izazove. Ako ste slobodni, veća društvena aktivnost donosi mogućnost promjene emotivnog statusa. Zdravlje je u redu.

Strijelac

Dragi pripadnici ovog znaka, u sljedećim danima potrudit ćete se riješiti, odnosno zaokružiti određena dugovanja koja ste napravili u bliskoj prošlosti. U vama se javlja kreativnost koju ćete željeti implementirati u posao. Ako ste zauzeti, moguće su vijesti o proširenju obitelji, a svakako imate potrebu obnoviti emocije s partnerom. Ako ste slobodni, ulazite u novi emotivni status pa vas očekuju zanimljivi susreti. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi pripadnici ovog znaka, vrijeme je za konačnu realizaciju poslovnih planova, a to će za neke od vas značiti i kraj nekih suradnji, kojima je, uvjetno rečeno, istekao rok trajanja. Moguće su i nove poslovne ponude o kojima ćete dobro razmisliti. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom trpjet će trzavice, a druga strana pokazuje nezadovoljstvo zbog nedostatka pažnje. Ako ste slobodni, ne odbijajte pozive za druženje, imat ćete dva kandidata na polju ljubavi. Vitalni ste.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, vrijeme je da svu energiju usmjerite na poslovni segment. To ćete i napraviti, ali teško ćete izbjeći sukobe zbog različitih pogleda na poslovanje u odnosu na kolege i autoritete. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u prvoj polovici mjeseca mogu ući u sukob s partnerom, ali nakon toga, odnos harmonizirate. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko posla, kolega, upoznaju osobu koja će vam privući pažnju. Osjetljivost probavnog sustava.

Ribe

Drage Ribe, povoljan aspekt planeta akcije na vaš horoskopski znak omogućit će vam da se temeljno i kvalitetno posvetite poslovnim obvezama. S druge strane, odnos s nadređenima je zategnut. Ukazuje se prilika za novi izvor prihoda. Ako ste u vezi ili u braku, stabilizirate odnos s voljenom osobom. Također, druga strana popušta u stavovima od kojih do sada nije odustajala. Ako ste slobodni, preko mlađeg člana obitelji može se dogoditi novo, zanimljivo potomstvo. Zdravlje je stabilno.

Foto: Tanya Syrytsyna, biscotto87/iStock/Getty Images Plus