Ove horoskopske znakove očekuju kolosalne promjene u travnju

by | 29 ožujka, 2023
Ove horoskopske znakove očekuju kardinalne promjene u travnju

Pripremite se za travanj – najvatreniji mjesec 2023. godine kad će se dogoditi ono što možda niste mogli ni zamisliti!

Pripremite se na to da u travnju 2023. svi možemo biti uzdrmani – očekuju nas pomrčine u znakovima Ovna i Vage, koji simboliziraju odnos muškarca i žene. Zato se nemojte čuditi ako oko vas nastane pravi boom razvoda, vjenčanja ili početaka veza – takve temperamentne energije odavno nije bilo na nebu!

Pun Mjesec u Vagi 6. travnja obilježit će neko važno razrješenje ili kulminacija svih aktivnosti koje ste započeli prije šest mjeseci, otprilike oko 25. rujna 2022. na mladi Mjesec u Vagi. Na primjer, tada ste započeli vezu, a sada vas očekuje ponuda za brak.

Mladi Mjesec i pomrčina u znaku Ovna 20. travnja bit će drugi mladi Mjesec u ovom znaku, što znači da će biti moguće “preispitati“ ono što ste odlučili 21. ožujka.

Horoskopski znakovi koje očekuju kolosalne promjene u travnju 2023.

Vage

U travnju će u vašem znaku nastupiti puni Mjesec, što znači da možete donijeti važnu odluku za sebe i biti u centru pažnje partnera. Primjerice, može vam biti ponuđeno da promijenite prezime, ime ili možda sami odlučite razvesti se i promijeniti dokumente. Također je vjerojatno da će, ako ste muškarac, vaša voljena donijeti važnu odluku do 20. travnja, ili će vam priopćiti vijesti o trudnoći, selidbi, ili vas možda zaprositi. Tijekom cijelog mjeseca postoji mogućnost da iznenada upoznate svog budućeg izabranika.

Ovan

Dana 10. travnja događa se konjunkcija Jupitera i Sunca u vašem znaku, a zatim mladi Mjesec i pomrčina 20. travnja. Ovo sugerira da će vas tijekom cijelog mjeseca sve voditi do važne odluke koja će vam dati snagu i obilje samopouzdanja! Možete ponuditi svom partneru da živite zajedno, ili se iznenada udati za stranca! Također postoji velika vjerojatnost da odlučite promijeniti svoj imidž ili preuzmete novi status.

horoskop travanj 2023

Škorpion

U travnju nas čeka retrogradni Merkur u znaku Bika, koji je odgovoran za vašeg bračnog partnera ili voljenu osobu. Vjerojatno ćete se odlučiti za ozbiljno proučavanje vaše veze – mijenjat ćete dogovore, tražiti kompromise ili će vam se čak vratiti bivši.

Strijelac

U travnju u vašem polju ljubavi nastupa mladi Mjesec – možete se iznenada zaljubiti, ili ćete se do 20. travnja suočiti s ozbiljnim promjenama u ljubavnim i romantičnim vezama. Također postoji velika šansa da ćete do kraja travnja iznenada saznati za svoju trudnoću. Pomrčina se događa na osi djece u vašoj natalnoj karti, pa se pripremite na činjenicu da će sljedeće dvije-tri godine biti potpuno zaokupljene majčinstvom ili izgradnjom obiteljskih odnosa. Osim toga, do 20. travnja partner bi vas mogao iznenada zaprositi.

Blizanci

Travanj počinje punim Mjesecom u Vagi u vašem polju ljubavi. Vjerojatno ćete donijeti važnu odluku u vezi partnera – hoćete li se razvesti ili vezu prebaciti u drugu fazu. Najvjerojatnije, prva faza ove odluke počela je oko 25. rujna 2022. i sada jednostavno možete doći do kardinalne odluke. Na primjer, odlučit ćete se za dijete, ili ćete možda shvatiti kako je vrijeme da prekinete odnos jer vam je sklad u životu važniji od bilo koje veze.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za ožujak 2023.

Foto: morrowlight/iStock via Getty Images Plus