Je li Millie Bobby Brown, zvijezda serije “Stranger Things”, upravo postavila novi hair trend?

by | 15 srpnja, 2022
hair trendovi 2022

Millie Bobby Brown sve više privlači pažnju zahvaljujući seriji Stranger Things, pa tako ima i moć postavljati nove modne, make-up i hair trendove.

Iako ima samo 18 godina, Millie je postigla svjetsku slavu, a blistava karijera joj se itekako smiješi. Osim što je fanovi prate zbog čuvene serije, Millie je nekako uspjela postati i ikona stila svoje generacije. S obzirom na njezin stil, ovo nas nimalo ne čudi. Oči javnosti uprte su u nju svakodnevno, a njezin chic i neobičan stil odijevanja, šminkanja i hair stiliziranja ima sve više i više obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Buster Knight🧿 (@busterknight)

Millie Bobby Brown hair trend

Najnovije u nizu fotografije koje su se pojavile na Instagramu postavile su i novi trend kad je stiliziranje kose u pitanju. Naime, šarmantna zvijezda serije pojavila se na fotografijama s neobičnom frizurom. Svoju dugu kosu vezala je u niski rep, a zatim ga je ukrasila ukosnicama s simbolom leptira.

Ovaj look, koji pomalo “vuče” na sedamdesete godine prošlog stoljeća, toliko je jednostavan da se lako postiže i u DIY varijanti, a opet toliko specifičan i poseban, da ga možemo nositi i svakodnevno, ali i u posebnim prilikama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pete Burkill Hair (@peteburkill)

Sve što vam je potrebno jest set ukosnica s leptirima, gumica za kosu, češalj i malo laka za kosu. Podijelite kosu dubljim razdjeljkom sa strane. Zatim je češljem pokupite i vežite u niski rep.

Nanesite lak kako bi frizura bila postojana cijeli dan. I onda na red dolaze ukosnice koje možete smjestiti onako kako se vama najviše sviđa. Isto tako, možete birati i različite veličine leptira, ali i boje, sve ovisi o vašem losobnom stila i ukusu.

Pročitajte: 5 frizura kao stvorenih za ljeto

 

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: Roy Rochlin/Stringer/Getty Images Entertainment