Nova frizura Millie Bobby Brown razvila je teorije o seriji “Stranger Things”

Sedamnaestogodišnjakinja često postavlja trendove kad je o frizurama i make-upu riječ

by | 10 kolovoza, 2021
milliebobbybrown

Mnogi su jedva dočekali novi trailer za četvrtu sezonu “Stranger Things”, a osim malo radnje, otkriva da lik Millie Bobby Brown, Eleven, ima potpuno novi izgled (preskočite na 0,20  sekundi trailera pri dnu da biste se sami uvjerili). Sedamnaestogodišnja glumica postala je nevjerojatno poznata nakon emitiranja prve sezone serije te je otad mnogi prate kad je o trendovima riječ, no ova promjena ipak je “maslo” producenata hit showa.

Za razliku od prošle sezone, u kojoj je tinejdžerica bila valovita brineta, ovaj put Eleven nosi dugu kestenjastu kosu i – šiške! Iako je lako pretpostaviti da je ova promjena frizure više tu da bismo znali koliko je vremena prošlo između godišnjih doba, obožavatelji su predložili dublje značenje. Neki smatraju da je kosa sada nalik frizuri koju ima Joyce (Winona Ryder) – odnosno nova surogat majka Eleven, i da to možda znači kako Hopper više nije njezina ključna roditeljska figura. Kako god bilo, još ćemo se načekati jer nova sezona stiže tek sljedeće godine.

Mlada glumica, osim uspješne glumačke karijere, gradi i beauty carstvo sa svojim brendom Florence by Mills, s proizvodima za šminkanje i njegu kože namijenjenima generaciji Z. Svaki je proizvod cruelty-free, veganski i u pristupačnom rasponu cijena te je osvojio mnoge njezine obožavatelje.

 

 

 

Foto: Rich Fury/Getty Images Entertainment via Getty Images