Bob frizura koja je uvijek u trendu, a koju možete nositi na mnoštvo načina

by | 3 prosinca, 2020

Bob je frizura s bogatom i glasnom poviješću. U posljednjih nekoliko godina njegova je popularnost ponovno u porastu, a mogli smo ga vidjeti na brojnim svjetskim divama.

Stvorile su ga emancipirane žene 20. godina prošlog stoljeća, koje su se pobunile protiv tradicionalnih i nametnutih oblika ženstvenosti. Svoju stoljetnu popularnost stekao je iz puno razloga, a jedan od njih je i lako održavanje, praktičnost te prilagodljivost. Postoje brojne varijacije boba, a 2020. godina pokazala nam je da s nijednom od njih ne možete pogriješiti. Ipak, trendovi nam pokazuju da se neke frizure nose više od drugih, a takozvani “A Line” bob jedna je od njih.

Ova vrsta boba prepoznatljiva je po dijagonalnoj liniji koja je kraća straga te duža sprijeda. Oblik “A Line” boba ovisit će, naravno, o vašim željama. Gradacija može biti stroža i blaža, a ovu frizuru mogu nositi sve žene bez obzira na to imaju li tanju, gušću, ravnu, valovitu ili posve kovrčavu kosu. Tajna je u prepoznavanju onoga što je dobro za vašu kosu, održavanje te vaš oblik lica.

Dobra frizerska usluga i ispravno ošišan bob omogućit će vam brzo i lako stiliziranje te mnoštvo načina na koje ga možete nositi. Prednost ove vrste bob frizure je u tome što ne morate ići prekratko da biste dobili željenu liniju, a možete ga i postupno šišati. Zbog toga će ga voljeti sve žene koje se još uvijek ne usude odreći duge kose u potpunosti. U nastavku vam donosimo nekoliko varijanti “A Line” boba čija se popularnost ne smanjuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

Foto: Instagram/bescene