Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima traže isključivo inteligentne partnere

by | 10 lipnja, 2020

Strijelca će kod potencijalnih partnera najviše oduševljavati hrabrost i neustrašivost, Vage i Škorpione privlačit će “mračni” i tajanstveni tipovi, dok će Rakovi uvijek najviše cijeniti ljubaznost koja je po njima najpoželjnija osobina za ljubavnog partnera. Ipak, takve kvalitete neki znakovi ni ne primjećuju, a više od svega drugog privlači ih inteligencija. Njima neće biti presudno kako netko izgleda, kao ni je li u njegovom društvu zabavno; IQ je jedino što o nekome trebaju znati da odluče mogu li s njim provoditi više vremena.

Ova tri znaka na drugima najviše privlači inteligencija:

Jarac

Kao zemaljski znak, Jarac se u svemu daje 110 posto, ali za to uvijek i očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Ne podnosi da se od njega radi budala, a svoja očekivanja neće ni zbog koga mijenjati ni prilagođavati. Zato će obično čekati da netko njega oduševi, a devet od 10 puta bit će to netko tko mu može parirati, netko jednako pametan i uporan.

Ako se želite družiti s Jarcem, koketirajte s njim tako da započnete razgovor o novom SF  romanu; Jarcu je interes prema knjigama veći afrodizijak od bilo kakvih tjelesnih proporcija i atributa.

Blizanci

Među svim zračnim znakovima, Blizanci su najuzbudljiviji i najbrbljaviji. Svoje vrijeme često provode “skupljajući” zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a uglavnom ih privlače oni koji dijele njihov smisao za humor i razinu emocionalne inteligencije.

Ako se želite zbližiti s nekim Blizancem, organizirajte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja, nakon toga sigurno će tražiti vaš broj.

Djevica

Najveća želja Djevica je da u svemu bude izvrsna, ali ne da bi zato dobila nečije priznanje. U potrazi za partnerom Djevica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njezine domišljate filozofske reference i razgovarati o važnosti i ljepoti književnosti, neće vam biti problem osvojiti “savršenu” Djevicu.

IZVOR 24SATA.HR

Photo by Eli DeFaria on Unsplash