Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima slove za najgore vozače

by | 6 kolovoza, 2020

Nekim vozačima nije problem stajati u koloni, dok će drugi na samu ideju prometne gužve radije ostati doma.

Vožnja autom uobičajeni je dio svakodnevnog života i vjerojatno ste nemali broj puta komentirali kako vozi vaš partner, prijatelj, prijateljica, brat, sestra… ali i vi sami.

Nevjerojatno je da zapravo ono najgore u nama na površinu ispliva upravo u trenucima kada vozimo, a kod nekih je horoskopskih znakova to posebno izraženo.

ViralStorm navodi da u ovu skupinu najgorih i najnervoznijih vozača, spadaju OvanBik, Strijelac, Ribe i Vodenjak.

Ovan

Njihovo je ime “road rage” i oni su doista “bijes na cesti”. Njihov vladajući planet je Mars (bog rata), što je poprilično nezgodna kombinacija. Vrlo su impulzivni i tvrdoglavi, ali zato su idealni kad je riječ o automobilskim utrkama.

Jako se trude zadržati kontrolu i svjesni su da su tek započeli svoju običnu vožnju po cesti, a ne neku misiju o kojoj ovisi sudbina cijelog čovječanstva.

Strijelac

Ovaj će znak pratiti i cestu i druge vozače. Bit će fascinirani malenim žutim autom u drugoj traci ili će promatrati oblake. Neće uvijek stići uočiti prometni znak, ali uvijek će zato primijetiti novi kafić uz cestu.

Bik

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglavost ih pretvara u prave natjecatelje na prometnicama. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj poziciji pa će im teško pasti kad im se netko ubaci na cesti.

Previše su zaljubljeni u svoj automobil da bi riskirali kakvu ogrebotinu, ali cijeli će dan pričati o tome kako ih je netko presjekao.

Ribe

Vrlo emotivan znak koji će primijetiti sve svađe tijekom puta i to će ih emocionalno unervoziti. Neće potrčati svađati se s drugim vozačima, ali teško im je vidjeti cestu zbog suza u očima.

Vodenjak

Jako su inovativni i individualni. Stvaraju svoja pravila i poštuju zakone sve dok se ti zakoni ne nađu na njihovom putu i ugroze im planove.

Ako ih nitko ne vidi, Vodenjak nema problema sa skretanjem u jednosmjernu ulicu ili prolaskom kroz crveno na semaforu.

IZVOR: NOVILIST.HR

Photo by Matthew Henry on Unsplash