Ljetna fitness rutina bit će puno lakša uz ove savjete

Ljetno vježbanje uz male tips and tricks

by | 12 lipnja, 2021
vježbanje po ljeti

Popuštanjem mjera, stari život polako se vraća u normalu. A upravo to znači povratak starim navikama i rutinama vježbanja koje ste imali prije. Ali, druga je priča jeste li spremni za prave ljetne fitness rutine?

Prave fitness navike uvelike su povezane s vašim umom i mentalitetom. Emily Skye, osnivačica Emily Skye FIT kaže da je najsnažniji fitness alat koji imate vaš um. Um je uvelike povezan s vašim razmišljanjem jer upravo način razmišljanja mora biti dovoljno jak da volite svoje tijelo kakvo jest i da maksimalno radite na svojem samopouzdanju i perspektivi. Ako se tako postavite, vježbanje je itekako lakše i rado ćete mu se vraćati s veseljem. (Pročitajte: Male tajne fitness motivacije koje uistinu djeluju!)

Najbitniji savjet koji možete dobiti, a vezan je uz fitness rutinu, je to da se držite svojeg “ja”. Nemojte se uspoređivati s drugima i gledati na to što i kako drugi rade, nego težite samo onome što vi želite. Upravo to morate prvo osvijestiti u glavi kako biste stekli i održali prave kondicijske navike. Nemojte dopustiti da zaglavite u pregledavanjima društvenih mreža koje vas mogu odvesti na sasvim drugi put.

Raspoloženje uvijek možete podići dobrim pjesmama koje vas mogu motivirati, a nikako nemojte zaboraviti ni na hidrataciju, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Kad pijete dovoljno vode, osjećat ćete se energičnije, budnije i bolje. (Pročitajte: Ultimativni plan za vježbanje pomoću kojeg možete postići jako puno!)

Svi ti rituali uvelike će pomoći u formiranju vaše rutine vježbanja i kondicijskog režima, a oni vrijede za svako doba godine.

FOTO: dusanpetkovic iStock/Getty Images Plus via Getty Images