Ova kuća za odmor čisti je primjer hedonizma. I pruža prekrasan pogled na brežuljke

by | 21 svibnja, 2022
Kuća za odmor i glamping kuća Bitoševje

Ispred nas je vrijeme kad mnogi započinju tražiti svoje mjesto na moru kako bi na vrijeme rezervirali svoj smještaj, dok drugi već sada grabe poneku priliku za produženi vikend kako bi otišli nekamo na odmor. Ako se nas pita, čak i idiličnije od mora definitivno su kuće za odmor. One u potpunosti mogu pružiti spokoj i mir koji svakome treba, a kad se sve to ukompira s divnom prirodom, krajolikom, pogledom – ma ima li ljepšeg? Ovih dana misli nas vode upravo tim putem. A savršen pogodak za sve to + još puno više je Kuća za odmor i glamping Bitoševje koja se smjestila na prekrasnim zelenim brežuljcima Hrvatskog zagorja.

Kod njih dobivate baš sve, a najbitnija je –  tišina – jer u blizini uistinu nema nikoga, što je idilično za parove koji traže dašak opuštanja i bijega iz užurbane svakodnevnice i ritma. Ali, ako ipak poželite ovo mjesto posjetiti s prijateljima na raspolaganju vam stoji velika vanjska okućnica i natkrivena terasa na kojoj možete uživati u roštilju kojeg ćete ispeći, a nakon toga možete se opustiti u SPA dijelu kuće ili možda otići u šetnju te istražiti okolicu. U blizini se nalazi jezero i dvorac Trakošćan, grad Varaždin je udaljen oko 25 minuta, a možete čak potegnuti do Muzeja krapinskih neandertalaca. Dakle, mogućnosti su brojne!

Pročitajte: Top tri proljetne planinarske destinacije u Hrvatskoj

Kuća za odmor sadrži baš sve: dnevni boravak s kaminom na drva, stol za 8 – 10 osoba, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu, veliki LCD s HD sat TV-om, brzi Wi Fi, izlazak na veliku terasu s ležaljkama i sunčalištem. U potkrovlju kuće nalaze se dvije komforne klimatizirane odvojene sobe s bračnim ležajevima. Prizemlje kuće sadrži još jedan dnevni boravak s kaminom na drva, vlastitom kupaonicom te SPA zonom s jacuzzi-om i saunom. To samo znači da ima sve potrebno za pravi wellness.

Glamping kuća Bitoševje malo koga neće oduševiti već samim pogledom na nju! A tek kad u njoj prespavate i probudite se s pogledom na planinu Ivančicu? Neprocjenjivo. Kućica sadrži bračni ležaj + ležaj za jednu osobu, te vlastitu malu kupaonicu. Prostor je grijan, a ljeti kućicu hladi hladovina šume.

Zavirite u ovaj mali resort čiste sreće i hedonizma

Foto: Instagram