4 kratke frizure koje ističu ljepotu sijede kose i donose bezvremensku eleganciju

Istaknite sve nijanse svojih srebrnih vlasi

by | 20 lipnja, 2023
Šik frizure za sijedu kosu

Nemojte se bojati sijede kose, s ovim frizurama možete na najljepši način istaknuti svoje srebrne pramenove.

Bez obzira na to odlučite li pustiti svoju sijedu kosu da izraste na prirodan način ili ćete u frizerskom salonu potražiti pomoć u prijelaznom razdoblju, ne zaboravite da je starenje blagoslov: još uvijek ste ovdje i imate fantastičnu kosu! To ćemo vam dokazati ovim modernim, chic frizurama koje zahtijevaju minimalno održavanja. Osim toga, izvrsne su za različite tipove kose i vašoj kosi prirodno daju volumen.

Najljepše kratke frizure za sijedu kosu

Ležerni bob

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anjana (Gray Hair Blogger) (@sparklingsilvers)

Voluminozni, valovit bob, dužine odabrane prema vašem obliku lica, moderan je i sofisticiran izbor bez obzira na vaše godine. Ako je vaša kosa prirodno valovita ili kovrčava, ova će vam frizura odlično pristajati, a nećete trošiti previše vremena za njezino oblikovanje.

Bob sa šiškama

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ayşegül Uçar (@rawthyself)

Zbog raznolikosti nijansi koje krase prirodnu sijedu kosu, odlučiti se za šiške uvijek je odlična ideja. Bob je odličan odabir, kao što smo već napisali, a želite li mu dodati malo osobnosti, odlučite se za šiške koje ovoj frizuri daju dodatnu dimenziju. Dužinu i stil šiški odaberite prema vašoj teksturi kose.

Pixie s dubokim razdjeljkom

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Molly (@the_gray_gal)

Ako razmišljate o kraćoj frizuri, predlažemo nešto dužu varijantu pixieja sa šiškama sa strane. Budući da će vam kosa sprijeda biti duža, a straga kraća, sve nijanse vaše sijede bit će u središtu pozornosti.

Kratki pixie

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alison (@joining_the_greyvolution)

Želite li se prestati bojiti i pustiti svoje sijede vlasi, ali vam se ne sviđa ideja dugog čekanja s izrastom na glavi, imate dvije mogućnosti. Možete obojiti kosu u sijedo, ili je ošišati super kratko. Ako ste za potonju opciju, posjetite svoj frizerski salon sa slikom ove kratke pixie frizure ošišane u nekoliko slojeva.

Pročitajte: Kako prijeći iz obojene u sijedu kosu: od dekoloracije do njege

Foto: @deborah__darling