Kako imati najbolji seks u kadi ikad?

Isprobajte intiman i romantičan seks u kadi!

by | 12 svibnja, 2021
seks, seks u kadi

Bez obzira na to jeste li već isprobali seks u kadi ili niste, svakako znajte da ovaj pothvat pruža pravi izazov. Kad se u nekim kulturama izjednačava s romantikom i predstavlja dio sveukupnog zavođenja. Kako izvesti da upravo to bude mjesto koje će vam pružiti istinski orgazam?

Gigi Engle, ACS, certificirana seks-edukatorica i autorica knjige All The F*cking Mistakes: A Guide to Sex, Love, and Life donosi savjete kako seks u kadi učiniti posebnim, a na što pripaziti.

Okruženje

Zapamtite da je kada sama po sebi romantična, a ako okolo stavite dodatne “stvarčice”, dobar provod je zajamčen. Dakle, bez žurbe, uzmite si vremena da postavite mirisne svijeće oko cijele kade i u kupaonici. Uključite u igru i mirisnu pjenu za kupanje te upalite laganu glazbu. Lagani senzualni prizori od trljanja, pranja i priljubljivanja odličan su odabir za predigru. Na kraju krajeva, opuštanje je ključna komponenta ciklusa seksualnog uzbuđenja.

Važno je napomenuti da, ako imate problema s infekcijama, pripazite kako i koliko koristite mirisne sapune da ne poremete zdravlje vaše rodnice. (Pročitajte: Sve što trebate znati prije nego što se upustite u zabavni seks pod tušem)

“Igračke” za vodu

Mnoge seksualne igračke dizajnirane su i napravljene upravo za korištenje u vodi. Nema više problema da se sex toys moraju koristiti samo u spavaćoj sobi. Svakako prije korištenja dobro pročitajte upute kako biste bili sigurni da je vaša igračka vodootporna. A zatim se upustite u čari i prepustite novim užicima pod vodom.

Položaji

Iako nije najudobnije mjesto ikad, za dobar seks valja malo i “otrpjeti”, zar ne? Maksimalno iskoristite površine u kadi i u suradnji s partnerom isprobajte ono što vam odgovara. A svakako pazite i da voda u kadi bude topla, suprotno od toga baš i nije poželjno za održavanje erotske energije. Uz to, svakako koristite lubrikante.

Na kraju, ako i sve ovo zvuči super, činjenica jest da je seks u kadi pravi izazov. Upravo zato ga maksimalno prilagodite sebi i partneru jer postoji i mnogo alternativnih seksualnih stvari koje možete raditi u kadi, a koje su jednako zabavne. (Pročitajte: 5 aplikacija pomoću kojih ćete začiniti seksualni život i dobro se zabaviti)

FOTO: Andrea Piacquadio/Pexels