Još jedna predivna održiva kolekcija odjeće za jogu

by | 11 siječnja, 2021
odjeća za jogu

ARKET, sestrinski brend H&M-a poznat po svojoj minimalističkoj estetici, lansirao je novu kolekciju sportske odjeće za proljetnu i ljetnu sezonu 2021.

Kolekcija Seamless Yoga dizajnirana je, kako stoji na službenoj stranici, za “optimalnu udobnost i potporu”. U proizvodnji su korišteni materijali poput recikliranog poliamida, a svaki je komad, kako piše brend, načinjen s mišlju minimiziranja otpada. (Pročitajte: Najljepše sweatshirt majice za trening i slobodno vrijeme sa sniženja)

Dizajn ovih prozračnih komada idealnih za jogu je očekivano minimalistički, no vrlo chic i elegantan. Crna, tamno plava, bež i lila nijanse prevladavaju u kolekciji tajica, topova, majica s dugim rukavima, biciklističkih hlačica i sportskih grudnjaka. Svi komadi se, naravno, osim za jogu ili neku drugu vrstu treninga, mogu nositi i u odjevnim kombinacijama za svaki dan, a cijene ovih održivih ARKET komada kreću se od £19 do £35.

Cijelu kolekciju možete naći na službenoj stranici, a predlažemo da bacite oko i na najljepše tajice za fitness i jogu sa sniženja (ovdje).

odjeća za jogu

odjeća za jogu

odjeća za jogu

odjeća za jogu

odjeća za jogu

Foto: PR