Jeste li među njima? Ova tri znaka su najgora u seksu

by | 11 lipnja, 2015

Kada je seks u pitanju, postoji previše različitih ukusa i senzibiliteta. Ljudi imaju odnose kako bi obostrano uživali, dijelili intimu, ljubav ili samo zadovoljavaju seksualnu glad.

seksi

Međutim, zvijezde nam otkrivaju koja su tri znaka najgora u seksu!

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci znaju koristiti i mozak za vrijeme seksa, što ne može odmoći. Muškarci u ovom znaku vole se hvaliti i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dvije minute, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca vidi se prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina pripadnica ovog znaka dobra je u krevetu, osim ako imaju tendenciju za vječnom predigrom.

Strijelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka ovog znaka je u pravilu avanturizam i eksperimentiranje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez puno eksperimentiranja. Dakle, nikakvi seksualni odnosi ovdje proizlaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Kada im to nije po volji, Strijelčevi gledaju da to sve što prije završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira. Oni tipični jednostavno odu i za vrijeme samog seksa. Također, teoretiziranje je pretjerano ili, naprotiv, totalno nespominjanje teme, a gola praksa je ono što ovdje, ne uvijek, ali jako često nedostaje. Ne brinite, niste vi najgori u seksu, ima još jedan gori!

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju nabrajati ovaj, inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, u one koji su loši u seksu, ali i u ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne Škorpionke ili Ovnice, te prizivaju sadizam, jer su u suštini mazohisti.

Podbacivanje u seksu im je kao i u mnogim drugim stvarima – viktimizam. Oni sve unište, jer je to znak koji najviše uživa, ali i pati u “seksu s emocijama” i to vrijedi za oba spola.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock