Jennifer Garner poslala selfie strancu i reakcijom pokazala zašto je toliko volimo

Jennifer Garner slučajno je poslala selfie strancu - a odgovor osobe bio je pomalo "ponižavajući"

by | 4 listopada, 2021
Jennifer Garner

Ni slavne osobe nisu imune na pogrešne brojeve. Samo pitajte Jennifer Garner! U petak se glumica našla pomalo “poniženom” nakon što je poslala poruku (i poslala selfie) slučajnom strancu.

Naša najdraža Jen je pokušavala poslati poruku svojem prijatelju i kolegi Carlu Lumblyju, ali je naišla na neugodan odgovor. “Carl – ovo je Jen G. Evo dokaza”, napisala je. U sljedećim trenucima pritisnula je gumb za slanje selfieja, a osoba koja nije Carl odgovorila je: “Pogrešan broj.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Nakon što je shvatila svoju pogrešku, odgovorila je: “Hahaha… Pa to sam ja! Tražim svog starog prijatelja.” Nastavila je zadržavati smisao za humor o cijeloj situaciji, i cijelu prepisku objavila na Instagramu, riječima: “Znate onaj trenutak kad nekome pošaljete selfie da biste dokazali da ste to vi? I dobijete poruku “pogrešan broj” upravo u trenutku kad ga šaljete? #IfYouAreWorkingWithCarlLumbly #PleaseTellHimImLookingForHim.”

Pročitajte više… Jennifer Garner i njezina posljednja objava “bacit” će vas u zen

Vjerujemo da ćemo još koješta čuti od Garner, koja se nedavno pridružila i TikToku kako bi proslavila 20. godišnjicu serije “Alias” u kojoj je glumila s Carlom. Tom je prilikom pozdravila svu glumačku ekipu i nadodala: “Nedostajali su nam svi koji su radili s nama i koje nismo mogli naći”, napisala je Jen. “Nedostajali ste nam. Bio je tako dobar osjećaj ponovno biti zajedno.”

 

Foto: @jennifergarner/Instagram