Jennifer Garner i njezina posljednja objava “bacit” će vas u zen

Poznata glumica objavila je zanimljiv umirujući video

by | 31 srpnja, 2021
jennifergarner

Tko god je posjetio Instagram profil glumice Jennifer Garner, zna da je ondje mjesto čiste sreće i zabave. Bez obzira na to dijeli li 49-godišnja glumica još jedno izdanje svoje zabavne “kulinarske emisije” #PretendCookingShow ili svakodnevicu koja uključuje rad u vrtu, Garner zna kako zabaviti svojih 11 milijuna pratitelja. Ovaj tjedan, Garner, koja često daje podršku zanimljivim kreatorima, podijelila je video poznatog zen umjetnika Yukija Kawae. Riječ je o umirujućem ASMR videu koji je svojevrstan svjetlosni i vizualni eksperiment s pijeskom, koji ćete htjeti gledati iznova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Osim silnih obožavatelja, na objavu su reagirale i poznate osobe poput Mindy Kaling i Gisele Bündchen, a skromno se zahvalio i Kawae, koji se sada vjerojatno katapultirao u zvijezde.

Na Kawaeovom Instagram profilu, koji ima više od 420.000 pratitelja, pronaći ćete isječak po isječak umjetnikovog nesumnjivo umirujućeg zanata. Na njegovoj web-stranici možete naučiti, primjerice, kako stvoriti vlastiti zatvoreni zen vrt, koji se često sastoji od stijena i pijeska.

S obzirom na pandemiju, ljudi su se počeli okretati raznim načinima za pružanje mira od svakodnevnog stresa, zbog čega su “zen vrtovi” također postali popularni, kao i ASMR tehnika. Hashtag #zengarden je postao i nevjerojatan trend na TikToku, s gotovo 31 milijun pregleda, što dokazuje da brojni žele isprobati ovaj način smirivanja.

@craftylumberjacksDIY Zen Garden ##meditation ##welcome2021 ##justbreathe ##productivity ##goodmorning ##diy ##zen ##learnontiktok ##tiktokpartner ##whoops ##zengarden ##relax♬ Nature Track – Stefano De Siena

Ova objava vjerojatno je i suptilni komentar Garner na napise da su Ben Affleck, njezin bivši muž i Jennifer Lopez zajedno, zbog čega su se žute tiskovine okrenule prema Jennifer i kritizirali njezin izgled. Kao što smo i očekivali od Jenn, nije se spuštala na niske grane.

 

 

Foto: Michael Buckner/Getty Images Entertainment via Getty Images