Jennifer Aniston pokazala novu metodu svog funkcionalnog treninga. Jako nam se sviđa!

by | 12 lipnja, 2023
jennifer aniston tjelovježba rutina

Glumica Jennifer Aniston oduševila je fanove na svom Instagram profilu nakon što je objavila novi video u kojem pokazuje svoju rutinu treniranja.

Glumica je putem svog Instagram profila objavila uzbudljivu vijest o suradnji s fitness brendom Pvolve, koji promovira pristup tjelovježbi koji je nježniji prema tijelu. Ovaj pristup omogućuje aktiviranje svih mišića tijela, ali bez forsiranja intenzivnog tempa, koji često može dovesti do brže iscrpljenosti.

Utemeljen je na znanstvenim spoznajama te kombinira funkcionalni fitness niskog intenziteta i opremu za vježbanje koja pojačava otpor kako bi se postigli rezultati bolji nego tradicionalnim vježbanjem. Namijenjen je oblikovanju, jačanju i obnavljanju tijela, a može se vježbati i kod kuće.

Aniston je liječila ozljedu leđa 2021. kad je prvi put isprobala funkcionalni fitness, to jest ovo što prakticira danas. Ono što je veliki plus u svemu jest da je ovo metoda funkcionalnog fitnessa koja omogućuje transformaciju na fizičkoj i na energetskoj razini.

Forma i pažljivi pokreti ključni su za ove vrste vježbi, a intenzivna usredotočenost koju zahtijeva pomaže Aniston da se osjeća energično, kako kaže glumica.

Ona to uspoređuje s treninzima poput trčanja na traci gdje možete bez razmišljanja izvoditi pokrete bez potpunog angažiranja mozga. Prije nego što je započela funkcionalnu fitness rutinu, Aniston se često borila s ozljedama, kaže ona. Ali sad se “osjeća snažno” i tijelo je “ne boli kao prije”.

Vježbanje pet, šest ili sedam dana u tjednu nije potrebno. Trenutačno Aniston vježba dva do četiri puta tjedno te također ubacuje neke blaže pilates vježbe sa svojim ostalim treninzima i redovito uzima dane za odmor.

Valja i spomenuti da je na ovu objavu Jennifer dobila hrpu pozitivnih komentara!

Pročitajte: Seks nakon 50. godine: mitovi u koje trebate prestati vjerovati 

Izvor i foto: Instagram, Frazer Harrison/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images