J.Lo pokazala kako napraviti i nositi savršen jesenski bob bez puno truda

by | 24 rujna, 2020

Godina 2020. je godina velikih promjena, a njih nije manjkalo ni kada je u pitanju kosa. Mnoge su žene odlučile napraviti drastične promjene i skratiti kosu koju su puštale godinama.

Iako je ova godina doista donijela razne trendove frizura i boja, bob će definitivno ostati u pamćenju kao jedna od najpopularnijih. Kratki, dugi (lob), francuski, asimetrični, a-line i stepenasti bob samo su neke od mogućih verzija, a mi ih sve obožavamo. No ovih je dana mnogim ženama za oko zapao razbarušeni bob predivne Jennifer Lopez. Njezin predivni valoviti bob imali smo priliku vidjeti na Instagram profilu Chrisa Appletona, popularnog holivudskog frizera, koji je naglasio kako je za njega to savršena dužina kose.

View this post on Instagram

It’s the length for me 💫

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Frizura je to koju će bez puno truda odlično nositi sve žene kovrčave i valovite kose. Stručnjaci kažu kako je za prirodne kovrče najbolje koristiti dobru kremu ili ulje za definiranje kovrča, koje treba nanijeti na mokru kosu te je, potom, osušiti fenom. No ne brinite, ako vam kosa nije prirodno kovrčava, to nije razlog za ove jeseni odbacite mogućnost šišanja na bob. Kosu možete ukovrčati pomoću pegle, uvijačem ili bez grijanja.

Foto: Chris Appleton/Instagram