3 hit boje kose koje će obilježiti ovu jesen

by | 15 rujna, 2020

Kad je u pitanju kosa, 2020. godinu definitivno ćemo pamtiti kao godinu brojnih i međusobno oprečnih stilova, frizura i boja.

Unatoč tome što je gotovo cijeli svijet u nekom periodu bio pod ključem zbog pandemije koronavirusa, novi trendovi frizura nastajali su i u domovima. Neke su žene bile same svoje majstorice, neke su pokazale da i s izrastom mogu izgledati dobro, a neke su kosu prepustile ljetu i visokim temperaturama. Jesen je iza ugla, a za mnoge žene to znači mijenjanje frizure i osvježavanje kose oštećene od soli i sunca. Ako se i vama bliži odlazak kod frizera, a niste sigurni kakvu promjenu želite, donosimo vam tri trenda koja će obilježiti ovu jesen.

Bronde za neodlučne

Bronde je savršen spoj plave i smeđe, a obožavat će ga sve brinete i plavuše koje još nisu spremne u potpunosti mijenjati svoj look. Ova zlatna nijansa idealna je i za sve one koji su ipak pomalo neodlučni kad je makeover u pitanju.

View this post on Instagram

throwback @omega #omegamytime ♥️

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

View this post on Instagram

🍂 Fallayage Bronde Inspo Loving my hair, thanks to my mane babe @ashleyyozamphair wearing @handtiedextensions 2 rows 8 wefts from @easihairpro “English Toffee” and “Pecan Praline” ⁣. . just wanted to pop on here to all my new followers and say hi! Also, Update: I will be out of the salon from the 14-21st if you need to get ahold of me, please email or text. . . . @beautylaunchpad @behindthechair_com @bestofbalayage @mastersofbalayage @bestofbalayage @redken @saloncentric @american_salon @hair.video #behindthechair #bronde #brownhair #brownbalayage #brunettebalayage #dimensionalbrunette #moneypiece #fallhair #bronzed #hairvideos #hairporn #redkenshadeseq #redkenobsessed

A post shared by MPLS | BALAYAGE & EXTENSIONS (@themaneartistry) on

Skunk za razigrane

Kombinacija dviju boja i vraćanje grunge trenda s kraja 90-ih i početka dvijetisućitih obilježila je i prošlu sezonu. Ove sezone vraća se u kombinaciji crne/smeđe i plave, a obožavat će je svi oni koji se ne boje odmaknuti od normi i pokazati svoju razigranu stranu.

View this post on Instagram

🌘 As above, snow below ❄️

A post shared by Sable Yong (@sabletoothtigre) on

View this post on Instagram

This season on CHOPPED 💇🏻‍♀️

A post shared by Sable Yong (@sabletoothtigre) on

Metalik za odvažne

Za sve odvažne, ali i one kojima održavanje i česti odlasci u frizerski salon ne predstavljaju gnjavažu, tu je metalik siva. Ovu boju možete kombinirati s hladnijim pepeljastim tonovima te pink ili plavom bojom kako biste dobili ombre za kojim će se svi okretati.

Foto: Kaia Gerber/Instagram